30/11/2012 – L’Ivan vindrà a Argentina i Uruguai

Tres aparicions públiques tindran lloc a Buenos Aires i dues més a Montevideo durant la visita de l’Ivan a Argentina i Uruguai a principis del mes de març de 2013. Mentre els indrets encara estan per determinar, els organitzadors cerquen espais per congregar com a mínim 5.000 persones.

L’Ivan durant la seva aparició a Zahleh, el Líban el 16 de novembre. El mes de març del proper any marxa de nou a l’estranger per a visitar Argentina i Uruguai

El vident de Medjugorje Ivan Dragicevic porta les aparicions a Argentina i Uruguai del 4 al 9 de març del proper any, segons confirmen els organitzadors a Medjugorje Today.

“Hi haurà tres aparicions a Buenos Aires, Argentina, del 4 al 6 de març, i dues a Montevideo, Uruguai, els dies 8 i 9 de març”, segons informa la Graciela Martini, assistent de l’organitzadora Marta Bielic.

“Estem en procés de decidir els indrets. Segur que seran espais grans degut a l’elevat nombre d’assistents que esperem. És molt d’hora encara per a dir-ho, però esperem més de 5.000 persones a Argentina”.

Els preparatius s’han fet a través de contactes personals. La Marta Bielic ha estat en peregrinació a Medjugorje 47 cops.

“L’Ivan comentà que estava molt content de ser convidat. Esperem que aquesta visita ens dugui molta pau i conversions”, diu la Graciela Martini.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org