30/05/2012 – Ivan atrau gent en el seu retorn a Medjugorje

Per Jakob Marschner el 18 de maig de 2012

Els primers pelegrins van arribar cinc hores abans que el vident Ivan Dragicevic es trobés amb el seu grup de pregària i tingués lloc el divendres la seva primera aparició pública a Medjugorje d’aquesta temporada. Malgrat que la tarda era freda abans de l’aparició de les 10 de la nit, la gent omplia tota l’àrea al voltant de la Creu Blava.

El vident Ivan Dragicevic ha tornat a Medjugorje des dels Estats Units per a romandre-hi tot  l’estiu. El 18 de maig, la seva primera aparició pública d’aquesta temporada en el seu poble natal, va ser seguida per milers de pelegrins.

Hi havia molta gent aquesta nit, tot i el fred que hi feia. L’àrea al voltant de la Creu Blava estava plena de gent. Visc just al costat del camí. No va parar de pujar gent des de les 5 de la tarda fins als moments de l’aparició”, va dir la coordinadora dels actes públics de l’Ivan, Ana Shawl als membres del grup de pregària de l’Ivan.

L’estàtua de la Mare de Déu al costat de la nova Creu Blava s’hi va posar per acomodar millor la gentada. El 18 de maig, la primera aparició pública del vident Ivan Dragicevic, va ser seguida per milers de persones. El retorn de l’Ivan dels Estats Units significa més aparicions públiques a Medjugorje, i s’assenyala com un punt àlgid per a l’aniversari del mes de juny.

Segons l’Ivan, la Mare de Déu va venir contenta amb la seva salutació “Lloat sigui Jesús, estimats fills meus” abans de pregar pels malalts presents i donar aquest missatge:

Estimats fills, avui també us crido perquè pregueu amb mi pels sacerdots i pels bisbes. La Vostra Mare roman amb vosaltres, pregueu amb Mi. Gràcies per haver respòs a la meva crida”.

Llavors, anem amb el nostre grup de pregària i preguem aquesta setmana pels nostres mossens i bisbes. La Nostra Mare no ens ho demanaria si no fos tan important. Per això, cal recordar-ho cada dia quan diguem les nostres pregàries”, va suggerir l’Ana Shawl des de Medjugorje. “La nostra Mare diu que està amb nosaltres i per nosaltres a fi que preguem amb Ella. Recordem això també, que Ella està amb nosaltres pregant per aquestes intencions”.