3/8/2018 – Testimonis de G. Prenner, Blanka Vlasic i la família Vives-Pich

El dijous 2 d’agost, els joves ja estaven desperts a les 6 del matí per resar els misteris de goig a la muntanya de les Aparicions. El programa del Festival va continuar a les 9 del matí a l’altar exterior amb la pregària del matí del P. Marinko Sakota, coordinador del Festival, i va continuar amb la catequesi donada pel P. Ante Vuckovic. Després el joves van tenir l’oportunitat d’escoltar els testimonis inspiradors de diferents persones del món. Gottfried Prenner, l’enginyer de construcció i teòleg austríac va parlar primer; després va arribar el seu testimoni de la Rosa Pich, que té 18 fills i el de l’Oriol i la Caty Vives que tenen 8 fills. Les dues germanes venen d’una família que va tenir 16 fills, 10 dels quals viuen vides consagrades com a sacerdots i monges. La família de la Rosa Pich és la més nombrosa de tot Europa.
Al programa de la tarda, des de les 4, la famosa atleta croata Blanka Vlasicva parlar de la seva conversió i de la seva experiència de la fe. La part central d’aquest dia fou també la Santa Missa vespertina celebrada pel P. Ante Vuckovic amb 548 sacerdots concelebrant. Després de la Santa Missa va seguir la veneració de la Santa Creu i el Servei de la Llum. També aquell dia, festa de la Mare de Déu dels Àngels, hi va haver molts sacerdots disponibles per al sagrament de la reconciliació.
Joves representants de 72 països es troben actualment a Medjugorje:
Angola, Argentina, Austràlia, Bielorússia, Bèlgica, Benín, Bolívia, Bòsnia i Hercegovina, Colòmbia, Cuba, Dinamarca, Anglaterra, El Salvador, Etiòpia, Finlàndia, França, Gabon, Alemanya, Guadalupe, Guatemala, Haití, Terra Santa, Hondures, Hong Kong, Hongria, Índia, Iraq, Irlanda, Itàlia, La Reunion, Letònia, Líban, Lituània, Luxemburgo, Malta, Martinica, Mèxic, Moldàvia, Nicaragua, Nigèria, Noruega, Perú, Filipines, Polònia, Puerto Rico, Romania, Rússia , Escòcia, Eslovàquia, Eslovènia, Corea del Sud, Espanya, Suècia, Suiza, Ucraïna, Regne Unit, Gran Bretanya, Uruguai, Uganda, els Estats Units, Veneçuela, Vietnam, Zimbabwe, Brasil, Camerun, Xina i la parròquia de Medjugorje.

Fuente: www.centromedjugorje.org