3/8/2018 – Missatge del Cardenal Schönborn als joves a Medjugorje

El Cardenal Christoph Schönborn, Arquebisbe de Viena, va enviar un missatge als joves a Medjugorje:

“Estimats joves amics del Senyor! Un cop més us reuniu en gran nombre per al Festival de la Joventut a Medjugorje. Un cop més, com en anys anteriors, us vull enviar la meva salutació més sincera, però aquest any tenim un motiu especial per estar doblement agraïts! Cadascú de nosaltres té motius per agrair al Sant Pare la seva amable atenció a Medjugorje!

La presència del Visitant Apostòlic és senyal d’un gran respecte i reconeixement. Amb aquest acte, l’Església reconeix oficialment els bons fruits de Medjugorje. Ara l’Arquebisbe Hoser és el representant oficial del Sant Pare per aquesta parròquia i els peregrins de Medjugorje.

Per a vosaltres, estimats amics, que tot i la calor heu vingut fins a la Mare de Déu per pregar, confessar i celebrar, aquest signe del Sant Pare és un gran estímul perquè mirem a Maria i seguim les seves paraules: “Fes tal com Jesús et diu que facis!“. Amb tota la meva gratitud, us envio les meves salutacions i us demano que pregueu especialment pel nostre Sant Pare Francesc. També us demano que pregueu per mi, jo prego per vosaltres, perquè tingueu uns dies ben beneïts amb la Mare de Déu!”

Atentament, Cardenal P. Christoph Schönborn

Font:www.centromedjugorje.org