29/11/16 – La Mirjana revela detalls inèdits de les aparicions a «Mi corazón triunfará»

FONT: https://www.religionenlibertad.com/

El 24 de juny de 1981, la Mirjana Dragigevic tenia 16 anys. Aquell dia fou un dels sis vidents (dos nois i quatre noies) que a partir de llavors i fins avui han rebut, periòdicament i durant dècades, visions i missatges de la Mare de Déu de Medjugorje, tot convertint aquest petit lloc de Bòsnia en un dels centres de peregrinació mariana més grans del món.

Trenta sis anys després, ara casada amb Marko Soldo i mare de dues filles, la Mirjana explica per primera vegada i en primera persona a Mi Corazón triunfará (LibrosLibres), la història de les aparicions de Medjugorje, les dificultats que van patir els joves per part del règim comunista de l’antiga Iugoslàvia, l’evolució personal dels vidents i nombrosos detalls desconeguts o inèdits sobre els fets, les seves circumstàncies i els seus protagonistes.

Amb paraules sinceres i senzilles transmet com viu espiritualment aquesta experiència sorprenent i la responsabilitat única que implica, que en el seu cas respon a una missió molt concreta: pregar per aquells que encara no coneixen l’amor de Déu.

En el pròleg de Mi Corazón triunfará, l’escriptora María Vallejo-Nágera destaca que aquest llibre és “un magnífic testimoni de vida”, y la seva autora, que “fou una nena-dona molt valenta”, “ha aguantat trenta sis anys donant testimoni davant de moltes i greus adversitats”. Entre elles, els interrogatoris als que fou sotmesa: “Durant aquells dies estava preparada per morir en qualsevol moment. Esperava que arribaria un punt en el que em matarien”.

La Mirjana desvela la seva conversió privada a Roma amb Sant Joan Pau II, el juliol de 1987, durant la qual el Papa li va dir: “Medjugorje és l’esperança del món sencer”.

També explica el misteri del pergamí que li va entregar la Mare de Déu, que conté els deu secrets sobre el futur de la humanitat, que encara no està autoritzada a fer públics, i que només ella pot llegir en el document. Aquella constància escrita “significa que no fa falta que jo estigui viva per revelar els secrets”.

A Mi Corazón triunfará, la Mirjana explica també què veu exactament i tots els sentiments que l’omplen el dia 2 de cada mes, quan puja a la Creu, travessant un passadís humà de devots, per rebre un missatge.

Un llibre que serveix per explicar les paraules que la Mare de Déu un dia els va dir: “La gràcia que tu i els altres heu rebut, ningú fins ara no l’ha rebut a la terra”.

Podeu aconseguir Mi Corazón triunfará aquí a la libreria digital OcioHispano