29/08/2017 – Santa Maria de Gràcia (Barcelona). V Trobada de pregària

Estimats amics de Medjugorje:

El diumenge 3 de setembre, l’església de Santa Maria de Jesús de Gràcia obrirà les seves portes a la V trobada de pregària de Maria Reina de la Pau. 

Us animem a TOTS ELS AMICS MEDJUGORJE a participar d’aquesta jornada festiva, d’agraïment, d’esperances renovades i de retrobament de germans i peregrins, de sacerdots, de guies, de líders de Centres de Pau i membres de grups de pregària, i també de qualsevol persona que hagi sentit en el seu cor la crida de la Mare de Déu a viure la seva espiritualitat.

Per tot això convoquem a tots els grups a unir-se en pregària cada primer diumenge de mes a las 17:00h. Allà ens trobarem, units en la comunió de la pregària, tots els qui som seguidors de la Gospa, per viure amb un sol cor l’espiritualitat de Medjugorje.

PROGRAMA:

17.00h: Res del Sant Rosario

17:45h: Adoració

18:45h: Santa Missa

Us esperem a la cnquena trobada de pregària el dia 3 de setemebre a les 17:00h a Santa Maria de Gràcia! (C/ Gràcia, 3-5, Barcelona)

Estimats fills! Avui us convido a obrir-vos a la pregària. Que la pregària es converteixi en goig per a vosaltres. Renoveu la pregària a les vostres famílies, formeu grups de pregària i així experimentareu el goig en la pregària i en comunió. Tots els qui preguen i són membres de grups de pregària estan oberts a la voluntat de Déu en el cor i testimonien joiosament l’amor de Déu. Estic amb vosaltres i us porto tots en el meu cor i us beneeixo amb la meva benedicció materna. Gràcies per haver respost a la meva crida! Missatge de 25 de setembre de 2000

Units en els cors de Jesús i Maria,

Grups de pregària de Maria Reina de la Pau