29/08/2013 – L’aparició uneix creients d’Israel

Prop de 13.000 cristians, jueus i musulmans ploraren junts de joia quan la vident Vicka Ivankovic-Mijatovic rebé l’aparició a Mealia, Israel, el 21 d’agost. Abans, el grup de pelegrinatge de la Vicka visità indrets bíblics al Mar de Galilea. Avui hi haurà aparició a l’Hort de Getsemaní.

La processó inicial a Mealia el 21 d’agost, abans de l’aparició a la Vicka, la Missa i l’adoració.

L’aparició pública de dimecres a la vident de Medjugorje Vicka Ivankovic-Mijatovic fou seguida per cristians, jueus i musulmans conjuntament i portà a la celebració de la Missa als tres Bisbes de Galilea amb sacerdots Ortodoxes. Els organitzadors estimen que unes 13.000 persones hi eren presents.

“Ha estat l’esdeveniment humà més important a la història de Galilea. Mai abans havíem tingut aquesta trobada amb la Mare de Déu i amb aquesta enorme quantitat de gent”, comenta al Medjugorje Today en Charbel Maroun, President del Moviment Marià de Laics de Galilea.

 

 

L’aparició a la Vicka a Mealia.

“Molta gent plorava de joia, ploraven per la gràcia que experimentaven. Escoltaven el que havien sentit de Medjugorje i ho estimaven. Milers de joves hi eren. I un dels meus col.laboradors em comentà la gran quantitat de confessions”, explica.

La Televisió libanesa Tele Lumiere enregistrà l’esdeveniment en viu des d’un bosc a Mealia on, per un dia, les diferències foren deixades de banda.

“Hi havia molts musulmans. Els hi agradà molt i començaren a plorar ja que se sentien molt contents de ser-hi presents. Hi havia també molts membres de l’exèrcit d’Israel. Sense importar l’ètnia o la religió tothom hi estava ben content”, informa en Charbel Maroun.

“Podies sentit l’Esperit Sant a tot arreu. La gent de Galilea mai oblidarà aquesta trobada. La majoria de la gent d’aquí tenen poca devoció i espiritualitat i per tant, per a molts d’ells fou la primera vegada que veieren una manifestació de pregària tan enorme”.

 

Durant l’aparició a la Vicka, la Mare de Déu demanà als presents de pregar per l’Església a Galilea.

Part de la gentada a Mealia el 21 d’agost.

“La Vicka estava tan, tan contenta, i també n’estava la Verge, de veure tanta gent. Ella pregà per nosaltres, ens beneí i ens digué que preguéssim per l’Església aquí”, diu en Charbel Maroun.

Més d’hora el 21 d’agost, la Vicka i 550 participants del primer pelegrinatge internacional Maranatha havien visitat indrets bíblics al Mar de Galilea.

La Missa a Mealia del 21 d’agost fou concelebrada per tres Bisbes de Galilea i més de 40 sacerdots.

El grup veié l’escena on Jesús proclamà el Sermó de les Benaurances (Mateu 5:1-12), el lloc on Jesús cridà a Pere, Andreu, Joan i Jaume a seguir-lo (Mateu 4:18-22) i on Jesús entregà l’autoritat de l’Església a Pere (Joan 21:15-19).

L’aparició a la Vicka de dijous tindrà lloc a l’Hort de Getsemaní, només seguida pels pelegrins de Maranatha. Abans, durant el dia, es trobarà amb el Patriarca Llatí de Jerusalem, Fouad Boutros Ibrahim Twal.

 

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org