29/04/2015 – El rellotge de la Mirjana

El 25 de juny de 1981, el segon dia de les aparicions, la Mirjana va demanar a la Mare de Déu que els hi donés un senyal perquè els altres poguessin creure que estaven veient la Mare de Déu.

La Mirjana creu que va rebre un senyal quan la Mare de Déu va somriure. La Mirjana també va notar que el seu rellotge havia canviat d’hora durant l’aparició. S’havia retardat.

La majoria de la gent va dir que allò era insignificant, que no tenia cap importància.

Però la Mare de Déu, el 25 de novembre de 1991, va dir:

“Pregueu fins que sigueu capaços d’entendre allò que Déu us vol dir a través de la meva presència i dels missatges que us dono”.

En el desè aniversari, el 25 de juny de 1991, la Mare de Déu va dir:

“Hi ha molta gent que no vol sentir els meus missatges ni acceptar seriosament el que dic. Per això us convido i prego perquè amb la vostra vida diària doneu testimoni de la meva presència: pregueu; Déu us ajudarà a descobrir la veritable raó de la meva vinguda. Per això, fills meus, pregueu i llegiu la Sagrada Escriptura, perquè a través de la meva vinguda pugueu descobrir el missatge per a vosaltres.”

Els vidents han declarat que tot el que la Mare de Déu fa és important, no només les seves paraules, també les seves accions, les seves emocions, els seus gestos… Així doncs li va donar un senyal a la Mirjana i el seu rellotge es va retardar. No és una cosa gaire gran però quan pregues, comprens i reuneixes tots els missatges en un context que Ella ha definit com “el seu temps”.

L’Ivan diu que si la Mare de Déu no s’hagués aparegut, el món estaria pràcticament destruït.

El 1981 la paciència de Déu amb el món pecador s’estava acabant, i el calze de Jesús era gairebé ple. L’home havia anat massa lluny i el seu temps s’havia acabat.

La Verge continuava suplicant Déu en nom de la humanitat, que li donés més temps per portar el món a la conversió. Però el temps s’havia acabat. Ja no hi havia més temps.

Però tal com va passar a les noces de Canà, Jesús no li podia negar res a la seva Mare. El va anar a trobar. Ell li tornà a dir que no hi havia més temps, que el calze de l’home era ple de mesquinesa. La Mare de Déu defengué l’home pecador. La Verge sabia que no hi havia més temps per a l’home i per això li va demanar que la deixés intervenir més temps, que li donés temps de portar l’home cap a Déu com a Mare. I Déu li ho concedí.

Estem en un període de temps de gràcia, que ens ha estat concedit gràcies a la Mare de Déu, Ella ha aconseguit un temps que ja havíem gastat i ara tenim l’oportunitat de tornar-ho a provar.

La Mirjana va demanar un signe i el rellotge es va retardar. Era un senyal insignificant però un senyal amb un missatge, amb un gran missatge.

Així doncs aquest senyal té un significat concret: mostrar la gran misericòrdia de Déu en un període de temps no merescut, però que la Mare de Déu ha aconseguit per a nosaltres.

Recordem, l’Ivan va dir que si la Mare de Déu no hagués vingut, el món ja s’hauria autodestruït.

Font: https://madonnadimedjugorje.org/segni-e-miracoli-medjugorje/lorologio-di-mirjana/