29/01/2013 – Marija: El món on vivim és irreal

La Marija Pavlovic-Lunetti. Foto: Daniel Miot, guarcadon.me

Quan tot és presentat com a legítim, ens toca viure en un món que no és real, comentà la vident Marija Pavlovic-Lunetti després de rebre el missatge de la Mare de Déu del 25 de gener. Els fruits visibles són l’arrogància, l’egoisme i la manca de respecte, però la Mare de Déu està creant una nova civilització, afegeix ella.

 

La vident de Medjugorje Marija Pavlovic-Lunetti, reforçà la seva crítica a la societat i a la forma de viure modernes, en la curta entrevista telefònica a Ràdio Maria després de rebre el missatge de la Mare de Déu del 25 de gener.

 

Una àvia resant el Rosari davant de casa seva a Medjugorje. Quan la Mare de Déu, al missatge del 25 de gener, demana a la gent tenir una pregària “tan forta com una pedra viva”, la frase té especial sentit pels croats. Quan es construïa una casa tradicional de pedra, la gent de Medjugorje cavava el terra fins a trobar una pedra suficientment forta per aguantar tota la casa. Aquesta pedra és anomenada “La pedra viva”. Foto: Marco Piagentini.

“Sembla que aquí vivim en una situació irreal ja que tot és legítim. Us sentiu còmodes quan veieu que a les ciutats a les escoles se’ls fa bullying i tantes altres coses? No estem en una Terra on els homes es respecten els uns als altres. Prevalen l’arrogància i l’egoïsme. Ho sento molt fortament. Sembla que hem perdut Déu pel camí”, diu la Marija.

 

La vident explicà que la Mare de Déu parlà de l’antítesi i del remei a les malalties de la societat en la seva referència a la “pedra viva” el 25 de gener:

 

“Estimats fills, avui també us exhorto a pregar. Que la vostra pregària sigui forta com una pedra viva, fins que amb les vostres vides sigueu testimonis. Testimonieu la bellesa de la vostra fe. Sóc amb vosaltres i intercedeixo davant del Meu Fill per cadascú de vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida”.

“La Nostra Mare ens demana que connectem amb Déu tots els instants de la nostra vida, i a través d’aquest missatge vol que esdevinguem forts com pedres vives. Amb aquestes pedres, podem construir una nova societat ja que la societat actual és un company terrible”, digué la Marija, afegint que la cura s’esdevé en una persona i en una decisió personal al mateix temps:

La Marija Pavlovic-Lunetti. Foto: Daniel Miot, guarcadon.me

“La Mare de Déu ha començat, ho creiem profundament, a crear una nova civilització amb gent qui ha trobat la fe. Ben sovint trobem que la gent qui ha trobat que la confiança en Déu els enforteix dia a dia, s’han convertit i han esdevingut testimonis. Quan una persona així comença a parlar, et quedes sense paraules ja que aquesta persona té l’experiència de Déu a la seva vida i la transmet amb les seves paraules”, digué la vident.

 

“La Nostra Mare sempre ens diu que si no preguem i dejunem, o el nostre dejuni és dèbil, no podem resistir. Ambdós han d’anar junts. A través del dejuni i la pregària, el desig de conversió arriba al cor immediatament”.

 

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org