29/11/2018 – Sant Pare Francesc: “Sóc l’únic que va salvar Medjugorje”

L’1 de novembre, en una visita a Medjugorje, la Chiara Amirante, fundadora de l’organització d’ajut romana “Nuovi Orizzonti”, va explicar a la multitud que feia poc temps havia estat parlant durant una hora amb el Sant Pare Francesc sobre el presumpte llogaret bosnià d’aparicions, i que va rebre “la benedicció del Sant Pare” per parlar d’allò que s’havien dit. Segons Amirante, el Sant Pare li digué:
“Chiara, mira, jo sóc qui va salvar Medjugorje, perquè la comissió de la Congregació per a la Doctrina de la Fe ja havia dit, basada també en moltes notícies falses, que Medjugorje és del tot fals. Per això jo sóc qui va salvar  Medjugorje, jo sóc qui va enviar [a l’arquebisbe] Hoser, perquè crec – que també vaig dir-ho en conferència de premsa [en el vol de Fàtima a Roma al maig de 2017]– que els fruits són molts i inequívocs. Pots dir que tinc Medjugorje al cor i que no vaig adonar-me que aquesta declaració [sobre que la Mare de Déu parla massa a Medjugorje] que vaig dir com a opinió personal, però que va néixer també d’una informació equivocada, impactaria amb tanta força.
Per això pots dir que tinc Medjugorje al cor, molt al cor, i que estic avançant amb el meu delegat Hoser, justament per preservar tot el que hi ha de bonic a Medjugorje”.

Font: www.gloria.tv