28/11/2012 – La Mare de Déu torna al seu camp base

Quan Jesús predicava a Sió, la Mare de Déu l’esperava en una cova a Maghdouche, al sud-oest del Líban. El 17 de novembre tornà al mateix lloc quasi 2000 anys després en una aparició al vident de Medjugorje Ivan Dragicevic davant de tres bisbes i més de 4000 persones.

La gruta del Santuari de la Nostra Senyora de l’Esperança a Maghdouche, al Líban, on la Mare de Déu esperà que Jesús tornés d’una predicació pública a Sió. El 17 de novembre, la Mare de Déu hi tornà en l’aparició al vident de Medjugorje Ivan Dragicevi

El dissabte la Mare de Déu va tornar a un indret on ja hi havia passat temps aquí a la Terra. Els seus vuit minuts de llarga aparició al vident de Medjugorje Ivan Dragicevic tingueren lloc al Santuari de la Nostra Senyora de l’Esperança de Maghdouche, Líban, un indret venerat pels seus habitants com a lloc històric de repòs de Maria a l’inici de l’era Cristiana.

Durant el temps en el qual la Mare de Déu va ser a la Terra, aquest era una cova on Ella va esperar Jesús que tornés d’una predicació pública a Sió, segons la tradició compartida per les esglésies Catòliques Maronita i Grega, les dues esglésies Cristianes principals a la zona. En l’aparició a l’Ivan hi foren representades de bisbes, un de Maronita i dos de Catòlics Grecs. A més s’hi van congregar més de 40 sacerdots i més de 4000 persones.

 

Algunes de les més de 4000 persones reunides a Maghdouche, el Líban, per a l’aparició a l’Iva

“Crec que la Mare de Déu s’ha volgut aparèixer aquí perquè ens vol dir que ens espera per tornar a casa – a l’Església. De la mateixa forma que, a la seva vida terrenal, esperà també el seu fill Jesús”,

comenta la Charbel Maroun, presidenta del Moviment Marià dels Laics de Galilea.

Durant l’aparició, la Mare de Déu donà aquest missatge: “Estimats fills, us demano que pregueu per la pau. Pregueu amb mi per la pau, pau. Gràcies per haver respost a la meva crida”. Mentre encara estava davant del vident, la Mare de Déu va pregar en la seva llengua materna, l’arameu, fet que es dóna de tant en tant, segons ha explicat altres vegades la vident Marija Pavlovic-Lunetti.

L’Ivan donant el seu testimoni a Maghdouche el 17 de novembr

L’Ivan comentà que la Mare de Déu estima tots els seus fills i que Ella és Mare de tots i que l’amor pels Cristians, Musulmans i Drusos és el mateix. Els Musulmans també foren presents a l’aparició a l’Ivan. El tema fou repetit al sermó de l’Arquebisbe Catòlic Grec Elie Bechara Haddad de Sió:

L’Arquebisbe catòlic grec Elie Bechara Haddad de Sió“

La Mare de Déu ens estima tal com som, vinguem d’on vinguem i siguem qui siguem, cristians, musulmans o drusos. Ens anomena “fills meus”, que significa tots els Seus fills, no només els cristians. Encara que no la veiem, Ella sí que ens veu a nosaltres”, digué l’Arquebisbe.

 

“El món s’ha adonat de les gràcies immenses i especials que es concedeixen a Medjugorje. Hem d’admetre que l’Esperit treballa molt a Medjugorje. Avui el nostre país necessita Maria més que no pas en cap altre temps anterior”, continuà l’Arquebisbe Haddad.

La Missa fou celebrada fora del Santuari, des d’on era possible veure els turons de Galilea. Molts batlles i alguns polítics libanesos hi foren presents.

“Esperem que escoltaran el missatge de Maria i començaran a treballar per la pau” comentà la Charbel Maroun a Medjugorje Today.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org