28/08/15 – El Cardenal Müller confirma: a la tardor es decidirà sobre Medjugorje

Contràriament al que algunes agències catòliques havien publicat –que la Congregació per a la Doctrina de Fe es pronunciaria en forma negativa sobre els esdeveniments de Medjugorje-, el Cardenal Müller, en una entrevista concedida a l’agència Katholisch.de, ahir (3.8.15) confirmà:

«Com ja és sabut, la Comissió presidida pel Cardenal Camillo Ruini ha examinat a fons tot el tema en els últims anys. Aquesta documentació i el material que s’ha compilat seran examinats en la Sessió Ordinària de la Congregació per a la Doctrina de la Fe a la tardor. L’opinió de la Congregació serà després sotmesa al Sant Pare per a una decisió».

Per tant, les notícies negatives van formar part d’una «manipulació malintencionada», segons paraules del Cardenal Vinko Pulic, de Sarajevo, també membre de la Comissió que examinà els fets. A més, el vaticanista Andrea Tornielli havia escrit al Vatican Insider:

«La “feria cuarta” examinarà el cas i expressarà les pròpies observacions, que després seran presentades al Papa Francesc, qui ja coneix tota la documentació. Però els judicis de condemna preventius que han aparegut aquests dies, atribuïts tant a la Congregació per a la Doctrina de la Fe com al Papa, són absolutament prematurs i no tenen en compte el fet que les persones que hauran de donar el seu parer al Papa Francesc (els 25 cardenals i bisbes de la «feria cuarta») encara no han examinat el “dossier”».

Fonts:
https://vaticaninsider.lastampa.it/es/vaticano/dettagliospain/articolo/medjugorje-41993/
https://www.katholisch.de/aktuelles/aktuelle-artikel/keine-abstriche-von-der-kirchlichen-lehre
https://www.facebook.com/radiomaria/photos/a.114016655302960.6655.114014721969820/911184972252787/?type=1&theater

Font:
https://comunidadmagnificat.org/el-cardenal-muller-confirma-en-otono-se-decidira-sobre-medjugorje/venes en Medjugorje