28/02/2013 – La Marija prometé la renovació irlandesa

La Mare de Déu està construint una nova humanitat, una nova generació que prega a Déu, segons digué la vident Marija Pavlovic-Lunetti davant més de 2.000 persones a Dublín, Irlanda, el 21 de febrer. Enmig de l’encès debat sobre l’avortament, assenyalà el Rosari com a mitjà per portar-nos una nova, santa Irlanda. 

La Marija parlant a Dublín el 21 de febrer. Foto: Una Williams

La vident de Medjugorje Marija Pavlovic-Lunetti enfortí la batalla irlandesa contra l’avortament amb les seves paraules després de l’aparició pública de dijous a Dublín. Situà la batalla irlandesa en un context encara més gran.

“La Mare de Déu està construint una nova humanitat, una nova generació que prega a Déu, que l’estima i que l’adora. Feu grups de pregària a les vostres famílies, estigueu en algun grup de pregària i sigueu joia per a Déu. Aneu a la santa Missa cada dia que pugueu i veureu que preciosos esdevindreu. Tindreu una nova Irlanda, una santa Irlanda. Preneu el Rosari. Pregueu, i l’Esperit Sant us guiarà en aquest nou temps”, digué la Marija.

La Royal Dublin Society va ser fundada el 25 de juny de 1731, exactament 250 anys abans de la primera aparició a Medjugorje, per promoure el desenvolupament de l’agricultura, les arts, la indústria i la ciència a Irlanda. Les instal·lacions són utilitzades normalment per a exposicions, concerts i esdeveniments esportius

“Les temptacions vindran, però l’Esperit Sant ens dirigirà vers una nova vida. Cal que us concentreu en la pregària. Avui Satanàs no només destrueix el nostre planeta sinó també les nostres ments. Hem esdevingut una civilització que pren, utilitza i després llença les coses a les deixalles. Tot, fins i tot la gent. Aquesta no és la mentalitat de Déu”.

“La Nostra Mare us necessita per ser soldats d’amor. Fa 31 anys Ella començà una revolució d’amor i de ben segur que guanyarà”, afegí la Marija.

Més de 2.000 assistents van omplir a vessar la Shelbourne Hall de la prestigiosa Royal Dublin Society. Molts es quedaren drets al darrera. La gent vingué de tots els racons d’Irlanda i alguns d’Anglaterra.

“La Mare de Déu començà una revolució d’amor fa 31 anys i guanyarà”, digué la Marija als assistents a Dublín

Amb un respectuós silenci a la sala, l’aparició a la Marija durà més de 10 minuts. Els sacerdots a l’altar tenien el cap inclinat en pregària. Després la Marija convidà els assistents a agenollar-se i pregar de forma especial per l’Església, pel Sant Pare Benet XVI i pel nou Sant Pare.

Referint-se a l’actual batalla irlandesa contra la legalització de l’avortament, una batalla que continua a Dublín dissabte amb el rés del Rosari, la Marija cità l’exemple del famós tenor Andrea Bocelli, la mare del qual fou exhortada a tenir un avortament, que rebutjà, mentre esperava l’Andrea.

“Ella digué: “No, jo estic a favor de la vida”. Gràcies a Déu per aquesta decisió que va pendre, mireu qui ha portat al món! Cada infant és un regal de Déu i és benvingut”, digué la Marija.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org