28/04/2021 – Mar Torres, influencer i ex novia de Froilán, (re)apareix a Medjugorje

La jove instagramer ha compartit dues imatges amb els seus seguidors des del santuari marià de Bòsnia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mar Torres prega a Medjugorje. La influencer espanyola i ex novia de Froilán, nebot dels Reis, ha passat uns dies al santuari marià de Bòsnia, tal com ella mateixa ho ha compartit a través del seu perfil de Instagram.

La jove de 22 anys, neta de Tomás Fuertes Fernández –fundador d’embotits El Pozo i una de les fortunes més grans del nostre país–, ha passat un cap de setmana mirant el seu interior, pel que es desprèn de les imatges que ha publicat per als seus seguidors.

“Quanta set de tu!”

La influencer ha compartit dues imatges: una amb l’estàtua de María, Reina de la Pau i una altra amb la creu de la muntanya de les aparicions. “Felicitat i pau absoluta” i “Difícil d’explicar i fàcil de trobar. Quanta set de tu!”, foren els missatges amb els que Torres va acompanyar les dues fotografies.

A les seves ‘stories’ va donar les gràcies als seguidors per comentar les imatges de la seva vessant més creient: “La veritat és que m’encanta que la gent tingui tanta fe i que conegui el lloc en el que estic. Me n’alegro molt. Pregaré per vosaltres”. I és que la jove instagramer ha volgut ensenyar una altra faceta seva que no té res a veure amb les imatges que acostuma a regalar a les 64.000 persones que li segueixen les passes.

No és l’única ‘celebrity’ que s’ha deixat veure per Medjugorje. La Tamara Falcó hi va viatjar al 2012 durant el seu procés de cerca que la va tornar a acostar a la fe.

Unes aparicions en dubte

Als darrers anys Medjugorje s’ha convertit en l’epicentre mundial de peregrinacions per a  milions de fidels, atrets per unes aparicions marianes que encara no tenen el vist i plau per part de la Santa Seu.

El 24 de juny de 1981 sis menors van assegurar haver estat visitats per la mare de Jesús, que els hi va transmetre un missatge de pau per al món. Entre aquell dia i el 25 de desembre de 1982, la Mare de Déu se’ls hauria aparegut cada dia. Des d’aleshores, només la Mirjana va assegurar que seguia mantenint contacte amb la Mare de Déu. No obstant això, fa un any va dir que havia perdut el contacte mensual …

De la mà de Benet XVI, la Santa Seu va crear una comissió per investigar tant les aparicions suposades com l’activitat del santuari. A aquest estudi s’hi va sumar un enviat especial de Francesc per valorar el present i el futur de les peregrinacions al centre marià. Finalment, fa dos anys Francesc va donar llum verda per organitzar viatges, però no es va manifestar en relació a la veracitat de les aparicions.

Font: https://www.vidanuevadigital.com