27/11/2012 – Els dos primers secrets seran advertiments per a Medjugorje

El Pare Petar Ljubicic. Foto: Daniel Miot. Guardacon.me.

Els dos primers secrets explicats per la vident Mirjana Soldo seran advertiments pels habitants de Medjugorje, explica el sacerdot que ha d’anunciar els esdeveniments. Els secrets atrauran encara més gent a Medjugorje i seran molt importants de cara al reconeixement oficial per part de l’Església, segons comenta el Pare Petar Ljubicic.

Els habitants de Medjugorje són els que primer rebran els esdeveniments continguts en els primers dos dels deu secrets que segons la vident Mirjana Dragicevic-Soldo la Mare de Déu li ha confiat. Es tracta d’advertiments, segons ha explicat el Pare Petar Ljubicic, el sacerdot escollit per la Mirjana per a anunciar els esdeveniments de part seva.

 

El Turó de les Aparicions a Medjugorje, l’indret de la primera aparició on els vidents sostenen que un signe permanent apareixerà per tal d’estimular conversions i demostrar que les aparicions de la Mare de Déu han estat autèntiques.

“La Mirjana m’ha confiat que els dos primers secrets pertanyen a Medjugorje. Contenen un advertiment molt important sobre la fidelitat de la Parròquia de Medjugorje”, segons explica el franciscà en una entrevista al grup italià “Maria a Medjugorje”.

“Penso que la revelació dels secrets ens durà a tots a ser més seriosos i a estar més al cas de les nostres responsabilitats”, comenta.

El Pare Petar repeteix que l’esdeveniment al voltant del tercer secret serà un signe visible al Turó de les Aparicions a Medjugorje. Durant 30 anys els sis vidents de Medjugorje han pronosticat la vinguda d’aquest signe permanent, animant i portant gent a la conversió. Però el fet de la simple espera del signe seria un error i un malentès, considera el sacerdot, en la mesura de que la profecia rebuda per un vident de Medjugorje ja és una realitat:

 

El Pare Petar Ljubicic amb la vident Mirjana Dragicevic-Soldo, qui el trià per revelar els secrets al món. Durant 30 anys, ambdós han mantingut que la vident avisarà al sacerdot 10 dies abans que tingui lloc l’esdeveniment, després pregaran i dejunaran durant una setmana, abans de que el Pare Petar pugui anunciar l’esdeveniment tres dies abans que passi.

“Per a tothom, (el signe permanent) és un signe de conversió. No hem d’oblidar que ens trobem en un temps de conversió i pregària. És un temps de purificació espiritual i un temps d’elecció joiosa de Déu. Per tant, voldria insistir una vegada més, no hem d’esperar a ser convertits. Si esperem massa un signe, potser farem tard”, diu el Pare Petar Ljubicic.

“El 19 de gener de 1982 un vident em digué que el totalitarisme comunista s’acabaria, que hi hauria una guerra i que Croàcia seria lliure”.

El Franciscà confirma que la revelació dels secrets afectarà el nombre de persones que van a Medjugorje, l’actitud de l’Església Catòlica vers les aparicions i l’estatus de Medjugorje al món:

 

 

 

“És un fet que cada any milers i milers de persones i pelegrins vénen a Medjugorje. Quan els secrets siguin revelats, segur que vindrà més gent, fins i tot alguns que mai han mostrat interès fins ara. Sigui com sigui, el futur de Medjugorje serà positiu. Esdevindrà encara més un pol espiritual”, diu el Pare Petar Ljubicic.

“Estigueu segurs que la revelació dels secrets serà cabdal pel reconeixement per part de l’Església”, afegeix.

“No especuleu sobre què passarà”.

El Fr. Petar Ljubicic el 2011. Foto: Daniel Miot, guardacon.me

“Si vivim d’aquesta forma, estem sempre a punt per trobar-nos amb Déu i per presentar-nos davant Seu, que és la raó per la qual no hem d’estar preocupats per la revelació dels secrets i per tant no ens és necessari saber el “quan”.

“Aquestes aparicions ens ajuden a entendre que cada moment de la nostra vida és important. Has de viure amb total dedicació a Déu i beneir-lo amb les teves pregàries. Això significa que tu sempre esculls Déu i fas més fàcil de dur les càrregues de la vida”, diu el Pare Petar Ljubicic.

 

La Mirjana durant una aparició el 2010

“La història de les aparicions de la Mare de Déu mostra que en moments de perill, Ella sempre és amb nosaltres. Només cal donar un cop d’ull als darrers 150 anys i adonar-se com s’ha manifestat el seu amor i la seva preocupació envers nosaltres. Amb les aparicions, la Mare de Déu vol evitar el pitjor”.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org