27/06/2013 – 100.000 pelegrins assisteixen a l’aniversari de les aparicions

L’estàtua de la Mare de Déu presenciant Medjugorje des del cim del Turó de les Aparicions on l’Ivan Dragicevic tindrà una aparició pública el 24 de juny. Foto: Hrvoje Joe Topic.

El 32è aniversari de les aparicions és celebrat per una gran quantitat de creients. Un mitjà local parla d’una expectativa de 100.000 persones. Una creu aparegué al cel durant la Missa del 22 de juny. Hi haurà una aparició pública a l’Ivan Dragicevic al Turó de les Aparicions.

Medjugorje està inundat de pelegrins en motiu del 32è aniversari de les aparicions de la Mare de Déu el 24 i 25 de juny. Sense citar les fonts, el portal de notícies local Brontjo Online informa que s’esperen 100.000 persones.

Malgrat que aquesta dada és probablement massa elevada, el fet de que Medjugorje no pugui acollir tots els pelegrins i que molts vénen d’indrets propers, fa que el nombre de gent esperada sigui més creïble.

La creu que aparegué als núvols durant la missa del vespre del dia 22 de juny.

“Durant diversos dies, nombroses columnes de catòlics de casa i de fora han viatjat dia i nit per ser presents a “l’oasi de la pau”, una vegada més per a experimentar la pau veritable i la reconciliació, guanyar fortalesa espiritual, enfortir la seva fe i donar gràcies a la Reina de la Pau a Medjugorje per totes les gràcies que han rebut”, informa el Brontjo Online.

“De totes parts, nombrosos pelegrins vénen de Croàcia, Bòsnia Hercegovina i altres països. Molts caminaran dotzenes i fins i tot centenars de quilòmetres, alguns fins i tot descalços”.

Durant la Missa del vespre del 22 de juny, molts dels pelegrins veieren una Creu que aparegué als núvols. Aquest matí hi ha hagut la 22ª marxa de la pau des d’Humac fins a Medjugorje que ha començat a les 6 del matí. A les 10 del vespre de dilluns el vident Ivan Dragicevic tindrà una aparició pública al cim del Turó de les Aparicions.

 

La Missa del vespre del 25 de juny, el dia de l’aniversari, serà dirigida pel nou Provincià franciscà, el Pare Miljenko Steko, qui prèviament ha estat el director de Ràdio Mir Medjugorje.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org