27/04/2015 – Torneu a Ell

Torneu a Ell. Estic amb vosaltres perquè Ell, amb la seva infinita misericòrdia, m’ha enviat. 2 de novembre de 2009

Per què la Nostra Senyora, Reina de la Pau, enviada de Déu, va triar la festa del naixement de sant Joan Baptista per a la seva primera aparició? Per què no esperar un altre dia que no fos el 25 de juny (dia en el que se celebra l’aniversari de les aparicions?

Quin significat, si és que n’hi ha algun, té sant Joan i la seva festa en el fenomen de Medjugorje?

1. Fou l’arcàngel Gabriel qui va profetitzar a Zacaries que molts se n’alegrarien amb el naixement de Joan.

Estimats fills! M’alegro de tot cor de veure-us a tots aquí presents. 25 de juny de 1994.

2. Gabriel també va proclamar que la missió de la vida de Joan tornaria molts fills d’Israel cap al Senyor, el seu Déu.

Fills meus, us reuneixo com a apòstols meus i us ensenyo com portar a d’altres a conèixer l’amor del meu Fill; com portar-los la Bona Nova que és el meu Fill! 2 d’octubre de 2013.

3. El més destacat del manament que Gabriel va donar a Zacaries fou el nom que portaria el seu fill – un nom que ningú de la família no compartia – un nom derivat del significat hebreu DEU-ÉS-MISERICORDIÓS.

Déu és misericordiós i dona gràcies especials, per tant, busqueu-les a través de la pregària. 25 de maig de 2008

El primer missatge de la Mare de Déu a Medjugorje, (donat a la vident Marija Pavolic el 26 de juny), fou una crida a la pau, “mitjançant la reconciliació de Déu amb l’home i entre els homes”, un missatge que proclama l’amor misericordiós de Déu; i repetint les paraules que María va dir a Isabel, la mare de Joan: “La seva misericòrdia arriba a totes les edats per aquells que el temen (…) Ell ha vingut a ajudar Israel, s’ha recordat de la seva misericòrdia – tal com ho havia promès als nostres pares – en favor d’Abraham i la seva descendència per sempre”. Lluc 1, 35-46)

Desitjo que sentiu l’alegria de la benedicció de la promesa de Déu. 18 de març de 2014

María va sortir de seguida cap a una muntanya del país de Judea. Va sortir en una missió de misericòrdia per ajudar la seva cosina Isabel a infantar el seu fill que proclamaria la Bona Nova i portaria al penediment al seu poble. Maria es quedà tres mesos amb Isabel.

Així mateix, a Medjugorje, la missió de María és una missió de misericòrdia: ajudar a que la Bona Nova es faci realitat a la vida de la gent i es converteixin en testimonis de l’amor etern de Déu per tota la seva creació. Maria s’ha quedat durant 34 anys.

Estimats fills, és per el vostre bé que m’he quedat tant de temps amb vosaltres; així puc ajudar-vos a completar tots els missatges que us dono. 30 d’octubre de 1986.

Per acabar, la primera dels sis vidents que va veure la Mare de Déu al Podbrdo fou la nena de setze anys Ivanka Ivankovic. Ivanka és el femení del nom Iván, traduït com Joan, nom que constata la misericòrdia de Déu. També hem de tenir en compte el cognom de la Ivanka. Es tradueix com fill de Joan, o en un context més ampli, família o descendents de Joan.

Fillets, repreneu la pregària a les vostres famílies i el vostre cor glorificarà el sant nom de Déu i el cel regnarà en el vostre cor. Estic al vostre costat i intercedeixo per vosaltres davant de Déu. 25 de maig de 1997.

Estimats germans i germanes. Sempre he pensat que l’Església hauria de deixar clara la seva missió de ser testimoni de misericòrdia. És un viatge que comença amb una conversió espiritual. (…) Des d’aquest moment, confiem aquest any Sant a la Mare de la Misericòrdia, que Ella giri la seva mirada envers nosaltres i vigili el nostre viatge. El Papa Francesc, 13 de març de 2015, anunciant “l’Any Sant de la Misericòrdia”.

Estic sempre amb vosaltres i cuido cadascun dels cors que m’heu entregat. 25 de febrer de 1989.

Font: https://www.crownofstars.blogspot.com.es/2015/04/mercy-and-medjugorje.html