27/03/ 2012 – El tècnic del Manchester City, Roberto Mancini, en peregrinació a Bòsnia

L’entrenador del Manchester City, Roberto Mancini, va viatjar a Medjugorje, ciutat del sud de Bòsnia coneguda per les “aparicions” de la Mare de Déu des de 1981, va informar dimarts la premsa del país balcànic.

Segons el diari Dnevni Avaz, Mancini va arribar dilluns en un vol privat a Mostar (sud), abans de viatjar a Medjugorje.

Acompanyat de la seva esposa i la seva filla, el tècnic del City va pujar a la “muntanya de les aparicions” i va assistir a una missa, segons la mateixa font.

“Això és magnífic. Feia temps que havia planejat aquest viatge i em sento molt bé”, va declarar l’entrenador italià, els compatriotes del qual són els qui en més nombre visiten aquest lloc.

Mancini no va voler fer comentaris sobre la lliga anglesa, en la que els seu equip es disputa el títol amb el Manchester United i que, després de la victòria de dilluns davant del Fulham, ocupa el primer lloc de la taula, amb tres punts d’avantatge.

Segons diverses estimacions, gairebé un milió de persones arribades de tot el món van cada any a Medjugorje, on la Mare de Déu es va aparèixer a sis habitants del poble, per primera vegada, el 24 de juny de 1981. Aquestes aparicions han continuat.

Aquest “miracle” no ha estat reconegut pel Vaticà que, tot i així, el març de 2010 va crear una comissió d’investigació per examinar aquestes “aparicions”.

Font: https://ecodiario.eleconomista.es/internacional/noticias/3851736/03/12/El-tecnico-de-Manchester-City-Roberto-Mancini-en-peregrinacion-en-Bosnia.html