26/09/2012 – Marija: la vida a la terra és com estar al Purgatori

La vident Marija Pavlovic-Lunetti remarcà les reiterades crides de la Mare de Déu a viure vers el Cel dient que, després d’haver-lo vist, la vida a la Terra s’assembla al Purgatori. Nosaltres els vidents esperem assolir el Paradís que hem vist, però fins i tot nosaltres tenim necessitat de convertir-nos, digué referint-se a un missatge recent.

El Paradís existeix; tots els vidents de Medjugorje diuen haver-lo vist a la dècada dels vuitanta, però insisteixen que cal decidir-se conscientment per Déu aquí a la Terra per poder assolir-lo.

Aquest fou el fil conductor del missatge de la Mare de Déu del 25 de setembre lliurat per la vident Marija Pavlovic-Lunetti a Ràdio Maria:

El Pare Livio Fanzaga, director de Ràdio Maria

“Estimats fills: quan contempleu, en la naturalesa, la riquesa de colors que l’Altíssim us dóna, obriu el cor amb agraïment, pregueu per tot el bé que teniu i digueu: he estat creat per l’eternitat, I anheleu les coses celestials perquè Déu us estima amb un amor immens. Per això també m’ha donat a vosaltres perquè us digui: només en Déu hi ha la vostra pau i la vostra esperança, fills estimats. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

“No sé si us n’heu adonat que als missatges de la Mare de Déu d’aquest any, se’ns recorda l’Eternitat, el Cel. Creieu que potser és perquè no hi pensem prou?” El director de Ràdio Maria, el Pare Livio Fanzaga, començà així la seva conversa amb la vident.

Cel o Infern – o el Purgatori
entre els dos?
A través de la seva vida a la Terra,
cada ésser humà
decideix el seu destí després de la mort
i, finalment, la seva eternitat.
La Mare de Déu reafirmà
l’ensenyament catòlic
durant les seves primeres aparicions
a Medjugorje

“Correcte. Jo crec que Ella vol remarcar aquest punt ja que el món està massa enganxat a les coses terrenals i Ella vol tornar als temes dels anys inicials: “Jo enlloc d’Ell”. Ella ens repeteix: ”Poseu Déu davant de qualsevol altra cosa”, i això, malgrat que podria semblar un conte, ens ho hem de plantejar amb seriositat ja que potser no estem vivint la nostra fe sincerament i amb un cor obert” replicà la Marija.

La vida diària pot semblar apartada – o segons com, un altre món – de la vida de fe, malgrat que la Mare de Déu ens exhorta a viure-les en perfecta combinació dient-nos: “Estimats fills, no podeu seguir d’aquesta manera”. Moltes vegades ens ha repetit que sense Déu no tenim ni futur ni vida eterna. Ella ho repeteix i nosaltres també. Avui el focus rau en els valors terrenals”.

– Els vidents heu vist el Paradís, alguns fins i tot en els seus cossos. En sentiu nostàlgia?

“Sí, molta. Els cinc minuts que estem amb Ella ens fan voler tenir Déu dins dels nostres cors, perquè ens dirigeixi tot el dia, fins el punt de tenir el Paradís dins dels nostres cors. La Mare de Déu voldria que ho féssim tot en Déu; però sovint tendim a pensar en un “temps d’aparició”, o en un “temps de la Santa Missa” o en un “temps per menjar” o en un “temps per dormir”.

– Marija, hi estic donant voltes: has vist el Paradís, però després d’estar amb Ella cinc minuts, hi has tornat a estar. La Mare de Déu és el Paradís que baixa a la Terra. Després de veure la Mare de Déu, com et sents en “tornar” aquí?

“Com si fos al Purgatori, Pare Livio. Com bé dius, sentim nostàlgia del Paradís. Esperem atènyer el Paradís fins i tot aquí i ara, però n’estem distants ja que nosaltres també necessitem la conversió”.

Marija durant una visita anterior a Ràdio Maria

– Nosaltres no la veiem, però quan Ella ve a través d’un vident, ens recorda que la nostra fita és el Paradís i ens en porta una mica aquí baix. Malgrat això, he observat moltes vegades que la Mare de Déu ens exhorta a trobar la presència de Déu a través de l’observació de la natura. Particularment, Ella ens mou a observar els colors de les flors i els de la mateixa natura. Ens convida a llegir la natura d’una forma mística, com Sant Francesc.

“Sí, probablement perquè en la natura el nostre cor està més a prop de Déu. Estem meravellats pels seus colors. Aquest mateix vespre ens ha dit: “Digueu: He estat creat per a l’eternitat” i “anheleu les coses celestials”. Penseu en Déu i en el Seu amor cap a nosaltres”.

La pregària del Rosari ha estat a l’avantguarda dels missatges de Medjugorje des de que les aparicions de la Mare de Déu començaren.

Aquest ha estat fet amb pedres de la Muntanya de les Aparicions. (Sota foto)

El mes del Rosari

La Marija envoltada de mossens a Cassola, Itàlia, el 22 de setembre

En aquell moment el Pare Livio Fanzaga mirà el mes d’octubre, el mes dedicat al rés del Rosari, i com a mes especialment dedicat a la part més integral del missatge de Medjugorje:

– Voldria fer-li una darrera pregunta: Som a punt de començar el mes d’octubre, el mes del Rosari. La Mare de Déu ens ha demanat que el resem cada dia i que resem tots els misteris.

“Efectivament, ens demana el rosari, que és la seva pregària preferida, i ens exhorta a resar-lo cada dia. No es tracta només del rosari sinó que la nostra vida es converteixi en pregària. A través del rosari obrim els nostres cors a la Mare de Déu i així Ella pot intercedir per nosaltres davant Déu”.

“Hi ha qui considera el Rosari com a repetitiu, però la Mare de Déu replica que quan estimes algú, li dius mil vegades “T’estimo”. A través del Rosari li mostrem el nostre amor des de la nostra petitesa”.

– La Mare de Déu ha insistit en el rés del Rosari en família.

La Marija envoltada de mossens a Cassola, Itàlia, el 22 de setembre

“Ella diu que si una família prega, és santa – si no és així, roman lluny de Déu. Ens demana que fem de la pregària el punt central de la nostra vida diària. Una família amb Déu, va endavant. Si no és així, no tenim perspectives de futur”.

– Teniu quatre fills. Us és difícil el rés del Rosari en família?

“Quan eren petits era més fàcil. He d’agrair Déu que fins i tot avui ells preguen contents i espero que això sempre creixi. També ho espero a través del meu exemple i de la meva vida”.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org