26/09/2015 – Contemplar i viure la passió de Jesús!

(c)Mary TV 2014

15 de setembre de 2015

Nostra Senyora dels Dolors

Estimada família de María:

“Estimats fills: També avui estic amb vosaltres d’una manera especial per contemplar i viure la passió de Jesús en el meu cor. Fills meus, obriu els vostres cors i doneu-me tot el que hi hagi: alegries, penes i cada cosa, fins i tot el dolor més petit, i jo ho oferiré a Jesús; i així, amb el seu amor immens, cremarà i transformarà les vostres penes en l’alegria de la resurrecció. Fillets, per això us demano d’una manera especial, que els vostres cors estiguin oberts a la pregària i us feu amics de Jesús. Gràcies per haver respost a la meva crida.” (25 de febrer de 1999).

La Nostra Senyora ens ensenya com viure aquesta festa. Ens crida a obrir-nos-hi, a “contemplar i viure la passió de Jesús als nostres cors”. La Nostra Mare va viure la passió cada dia de la seva vida des que Jesús se’n pujà al cel. La passió de Crist estava gravada en la seva ànima. Cada moment de sofriment de Jesús fou per a Ella un dolor inimaginable, i tot i que sembli increïble, ple d’alegria. Per què? Perquè sabia que en cada moment de patiment a la creu ens guanyava la felicitat eterna per a cadascun de nosaltres. Jesús va guanyar la nostra salvació per mitjà de la creu. La Mare Santíssima va veure totes les seves penes transformades en l’alegria de la resurrecció. També nosaltres veurem cadascuna de les nostres penes transformades en l’alegria de la resurrecció si preguem i ens aferrem a la nostra esperança en Jesús.

La Nostra Mare ens aconsella de pregar per fer-nos amics de Jesús. Només un amic de veritat serà al teu costat quan pateixis. Només l’amor mantindrà algú al teu costat quan estàs malalt, ferit o en sofriment. Per això, quan preguem i meditem la passió de Jesús ens farem amics seus. Serem aquells que estan amb Jesús en el moment de la crucifixió. Com St. Joan i Sta. María Magdalena, estarem connectats a Jesús a través del nostre amor.

La Mare Nostra prega amb nosaltres: “Fillets, obriu els vostres cors i doneu-me tot el que hi hagi: alegries, penes i cada cosa, fins i tot el dolor més petit, i jo ho oferiré a Jesús; i així, amb el seu amor immens, cremarà i transformarà les vostres penes en l’alegria de la resurrecció.”

Ella ens demana que li donem les nostres ferides perquè les pugui presentar a Jesús, Ell les cobrirà amb la seva gràcia i miraculosament es convertiran en benediccions.

María nostra Mare pregarà per la nostra sanació física, mental i espiritual. Ella vol que li entreguem tot el que tenim trencat al nostre interior. Aquest és el gran misteri de la Creu: que Jesús aconseguí la victòria sobre el pecat i la mort, sobre totes les nostres debilitats i ens podem renovar completament per el poder de la Creu. Ella està preocupada per cadascun de nosaltres. No hi ha res ni massa petit ni massa amagat. Ho vol transformar tot. Només li hem d’obrir els nostres cors, pregar amb sinceritat i Ella farà la resta.

Avui ens ofereix un regal preciós. És el regal de la regeneració que Crist Crucificat ens ha donat. Obrim els nostres cors a aquest gran do. No ens en penedirem.

Us adorem, Senyor i us beneïm, perquè amb la vostra Santa Creu heu redimit el món.

T’estimem Oh María! I t’obrim els nostres cors i et lliurem tot el que hi ha dins: alegries, penes i cada cosa, fins i tot el dolor més petit, perquè els ofereixis a Jesús; i així, amb el seu amor immens, cremarà i transformarà les vostres penes en l’alegria de la resurrecció.

Amb Jesús, María i Josep

Cathy Nolan

©Mary TV 2015

Font: https://marytv.tv/daily-reflections/1759-09-15-15-our-lady-of-sorrows