26/08/2015 – “Torneu a Déu”- La vident Marija de Medjugorje en exclusiva a Primocanale

per Tiziana Oberti

Dilluns, 17 agost 2015

MEDJUGORJE – Uns 60.000 joves arribats de tot el món han animat el 26è Festival de la Joventut, del 31 de juliol al 6 d’agost d’aquest any. He tornat amb ells a Medjugorje on he escoltat altres testimonis d’aquest anomenat “fenomen” i ara us explicaré tot el que he vist i sentit. Us proposo un tipus de diari del meu viatge i de les meves trobades. La primera veu és la de la Marija Pavlovic-Lunetti, una dels sis vidents.

Dona d’una simplicitat que desarma, un somriure que t’acull: em saluda, em fa un petó, em pregunta com estic. Anem retardats, el director de Radio Maria Nova York l’ha “torturat” –diu ella somrient- en anglès i durant dues hores i per això em demana si em puc quedar en pregària, el Rosari, l’aparició, i deixar per després la nostra xerrada breu. Només seran pocs minuts ja que la Santa Missa és la cita central a Medjugorje. Ens asseiem, estic emocionat, no és fàcil trobar-se amb un dels sis vidents i menys per una periodista, justament ara en aquests darrers mesos quan l’atenció mediàtica sobre el “fenomen Medjugorje” ha crescut de forma desmesurada. Tindríem tema per parlar-ne durant hores i hores però només tinc cinc minuts, pocs segons que em semblen un do immens. La Marija no para de somriure, fins i tot quan l’expressió és una mica més seriosa, la serenitat i la pau no abandonen mai el seu rostre. Recorda la necessitat de convertir-se, ja que a qui ha trobat Déu a través de la Mare de Déu, se li veuen els fruits més grans. Estimar i perdonar quan tornem a casa i començar un camí amb Jesús, això –ens recorda- és el missatge més important de Medjugorje. La societat d’avui és pobra, no de diners sinó d’amor; aquesta és la raó per la qual Medjugorje resisteix, perquè és l’amor per a la humanitat.

A continuació la transcripció literal de l’entrevista.

La Marija és una dels sis vidents de Medjugorje i és una de les tres que encara avui, després de tots aquests anys, rep la visita de la Mare de Déu cada dia, i també a través d’ella es rep el missatge de la Mare de Déu. Nosaltres som aquí per seguir el Festival dels joves, explicar la seva experiència… ¿Què diries a tots aquest peregrins, tu que veient la Mare de Déu cada dia tens una gràcia però també una gran responsabilitat?

Com bé dius, és una gràcia perquè nosaltres no ens mereixem aquesta gràcia ni la presència de la Mare de Déu a través de nosaltres. És un do, la Mare de Déu ens crida i ens diu que sense Déu no hi ha futur ni vida eterna, i per això veiem, sobretot en aquesta època de vacances, durant el Festival de Joves, una gran set de Déu, una necessitat de pau, i veiem sobretot tants fruits que han donat tots els qui han respost a la invitació de la Mare de Déu, i per això voldria compartir amb tots vosaltres que em veieu, us dic, en nom de la Mare de Déu: torneu a Déu perquè sense Déu no tenim futur i com diu la Mare de Déu “no teniu ni futur ni vida eterna”, i per això la Mare de Déu ens crida dient: convertiu-vos, viviu els missatges que Déu us està donant a través de la seva Mare, viviu els Sagraments perquè la Mare de Déu ens crida a viure el moment de la Santa Missa i de la confessió, perquè existeix el paradís, existeix el purgatori i també existeix l’infern; hi ha vida després de la vida.

Hi ha molta gent que cerca; aprofito avui l’ocasió per dir-vos: Déu m’ha escollit i m’està cridant també per vosaltres, per la vostra vida, perquè és possible que ja no ens veiem més, que no sentiu aquesta veu, una veu en el desert que crida “convertiu-vos!”, com Sant Joan; era el dia de Sant Joan quan la Mare de Déu es va aparèixer aquí per primera vegada, com a Canà de Galilea, quan van dir en aquella boda: “No queda vi”. Avui no hi ha fe, no tenim l’alegria de viure. Hi ha guerra a les famílies, als cors, al món, perquè l’home s’ha tornat cada cop més egoista i prepotent, i per això la Mare de Déu ens crida des de fa tant de temps. Torneu a Déu perquè Déu és Amor, i que així sigui en tots vosaltres, per les vostres vides, les vostres famílies i fins i tot per tot allò que teniu programat a la vostra vida. Tant si sou joves com ancians, sapigueu que l’Amor vencerà.

Nosaltres ho veiem en tants i tants cors que han vingut aquí i han començat a viure els missatge, han tornat a casa, han tornat a estimar i perdonar, han començat a viure una vida nova en Déu i això és el més bonic del món.

¿Es pot donar un missatge a tots aquests joves que creuen i que, en aquest temps, es troben amb la dificultat d’anar contracorrent, davant d’una societat que no ajuda?

Nosaltres ho veiem constantment: quan algú troba Déu, després és capaç de tot. Quan jo era petita, quan la Mare de Déu em va escollir, tenia 15 anys i em deien: “Marija, per nosaltres ets “l’eriçó”, perquè era molt tancada. I en canvi ara crido: sóc lliure, no hi ha ningú que em pugui esclafar o desvira-me del camí, perquè he trobat Déu a través de la Mare de Déu, i qui té Déu és lliure, i Déu ens vol lliures allà on estiguem, on ens ha creat: a la nostra ciutat, a les nostres escoles, a la política, a tot arreu tenim set de Déu.

Avui la societat és pobra, no de diners sinó en l’esperit, perquè ja no s’estima, estimem amb amor mundà, prepotent, egoista, i la Mare de Déu ens crida, avui més que mai, a aquest Amor de Déu, l’Amor de Déu que s’ha fet Home, un Amor tan gran que s’ha clavat a la creu per a cadascun de nosaltres, per salvar-nos, i per això us voldria dir que encara avui hi ha aquesta crida a través de la Mare de Déu: Estimeu, no som prou estimats. Per això,, a través de la seva presència ens crida amb amor, amb la força de l’amor. Per això Medjugorje resisteix, perquè Medjugorje és amor per a la humanitat.

QUI ÉS? – Marija Pavlovic-Lunetti va néixer l’1 d’abril de 1965 a Bijakovici, un poble proper a Medjugorje, a Iugoslàvia, avui Bòsnia i Hercegovina. És una dels sis vidents de Medjugorje i una dels tres que segueixen tenint les aparicions de la Mare de Déu cada dia des del 25 de juny de 1981. La Mare de Déu li ha revelat nou secrets. Gràcies a ella la Mare de Déu envia el seu missatge a la parròquia i al món. Des de l’1 de març de 1984 fins el 8 de gener de 1987 rebia el missatge cada dijous, i des del 25 de gener de 1987, el rep el 25 de cada mes. La Marija està casada amb un italià, té quatre fills i viu amb la seva família a Monza, Itàlia, i a Medjugorje. La intenció de pregària que li ha confiat la Mare de Déu és per les ànimes del purgatori.

PER VEURE EL VÍDEO DE L’ENTREVISTA, FEU CLIC:

https://www.primocanale.it/notizie/la-veggente-marija-di-medjugorje-in-esclusiva-a-primocanale-ritornate-a-dio–159204.html

Font: https://medjugorjetuttiigiorni.blogspot.com.es/2015/08/ritornate-dio-la-veggente-marija-di.html