26/08/2013 – Maria estava joiosa de tornar a Natzaret

2.500 persones eren presents a l’aparició a la vident de Medjugorje Vicka Ivankovic-Mijatovic que tingué lloc el 20 d’agost a la Basílica de l’Anunciació de Natzaret. “Ha arribat el moment de que la gent ho sàpiga”, digué la Vicka després de diverses visites a Terra Santa després de tenir altres aparicions privades.

La Vicka tingué l’aparició del 20 d’agost davant d’aquesta estàtua de la Mare de Déu a la Basílica de l’Anunciació de Natzaret. Foto: Hanan Telhami.

Natzaret donà la benvinguda a la Mare de Déu amb unes 2.500 persones que ompliren de gom a gom la Basílica de l’Anunciació el dimarts quan la vident de Medjugorje Vicka Ivankovic-Mijatovic rebé l’aparició diària en aquesta església després d’una de les festes més grans de Maria.

“Fou meravellós, increïble, hi havia més de 2500 persones i tots ben contents. Tinguérem una gran Santa Missa amb més de 25 sacerdots i molta gent confessant-se”, comenta al Medjugorje Today el Charbel Maroun, qui presideix el Moviment Marià de Laics de Galilea.

 

 

La Vicka pregant al moment de l’aparició a la Basílica de l’Anunciació amb en Charbel Maroun a la seva dreta.

I si la gent estava encantada, la Mare de Déu encara més, digué la Vicka després de l’aparició a una part dels pelegrins internacionals de Maranatha:

 

“La Vicka ens digué que la Nostra Senyora estava tan contenta aquella nit, i que ens beneí a tots”, comenta en Charbel Maroun.

“La Vicka ens digué també que la Mare de Déu estava alegre i contenta amb Maranatha, i que pregava i beneïa a tota la gent allà present”, informa en Gabriel Paulino, editor de Medjugorje Brasil.

Després de vàries visites a Terra Santa, aquesta és diferent per a la Vicka qui tindrà la seva aparició diària a diferents basíliques i esglésies durant el pelegrinatge:

“La Vicka em digué que ha estat a Terra Santa més de 8 cops, però que aquest és el primer que pot donar a la gent els missatges de la Mare de Déu, ja que Ella li digué que era el moment. El temps ha arribat per a que la gent conegui”, diu en Charbel Maroun al Medjugorje Today.

La Missa fou presidida pel bisbe local Marcuzzo. Entre els concelebrants hi havia l’Arquebisbe André Leonard de Brussel·les, Bèlgica, el fundador del moviment Maranatha.

“El Bisbe Marcuzzo estava molt content. Em digué que sentia com una nova Pentecosta a l’Església”, diu en Charbel Maroun.

Dimarts ben d’hora, la Vicka pujà al Mont Tabor on Jesús s’havia transfigurat i quedà radiant davant de Sant Pere, Sant Joan i Sant Jaume com està descrit a Mateu 17:1-9, Marc 9:2-8 i Lluc 9:28-36.

“Unes 700 persones hi eren congregades”, diu la Charbel Maroun.

“I la Vicka les saludà a totes”.

La Vicka saludant a una nena a la Basílica de l’Anunciació.

Uns 550 pelegrins de 13 països han estat al pelegrinatge d’una setmana que ha tingut lloc amb la intenció de la sanació de la humanitat. Viatjaran per Terra Santa fins el 27 d’agost.

 

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org