26/02/2023 – Celebració del 20è aniversari d’Amor de Déu

Estimats amics,

Per a mi és una gran alegria escriure-us aquest correu amb motiu de la celebració del 20è aniversari d’Amor de Déu.

Molts de vosaltres recordeu com van ser els inicis. Vaig conèixer el Pare Miquel Peix a l’església de l’Immaculat Cor de Maria. Em vaig quedar sorprès de la força d’aquest sacerdot. Tenia un do de paraula inaudit. Era un gran intercessor davant del Senyor en totes les necessitats que es presentaven. De fet tenia una confiança radical en l’eficàcia de la pregària i en els designis de la Providència.
La seva manera de ser senzilla, de cor bo, servicial i sobretot piadós et facilitava el desig de voler estar al seu costat.
Ell va intercedir en moltes de les peticions que li feia… i només tinc agraïment pels regals abundants que el Senyor m’ha fet per intercessió del Pare Miquel.

Un d’ells és el fet d’haver-me portat a Medjugorje fa 20 anys. Va ser un regal per a mi. Va canviar radicalment la meva vida.

Un altre regal va ser que em va fer signar uns papers,  en els que em nomenava president de l’associació Amor de Déu. Jo no sabia ni què firmava ni les conseqüències que això portaria… ni tant sols sabia la finalitat de l’associació…però ara que han passat tants anys, m’adono que hem acompanyat a més de 6.000 peregrins a Medjugorje, s’han organitzat més de 100 recessos, multitud de trobades de pregària, infinitat de publicacions escrites i a través de les xarxes socials. I això que jo li vaig dir…. “Pare Miquel…jo firmo aquesta acta acceptant la presidència… però no sé perquè em fa signar, ja que no li veig sentit…i jo no puc assumir més responsabilitats”. Ell em va contestar… “Tu signa…ja arribarà el dia que entendràs el per què”.

I certament…  amb el pas del temps vaig comprenent de mica en mica el per què.

Perquè a través d’Amor de Déu hi ha hagut una munió de fruits de conversió, canvis de vida, vocacions a la vida religiosa i sacerdotal.
Perquè les guaricions espirituals i físiques han estat moltíssimes.
Perquè han sorgit matrimonis amb fe, gent que ha retornat a l’església, voluntaris que han decidit col·laborar amb la parròquia o diferents moviments.
Perquè ha inspirat diferents associacions caritatives.

Però em fa pensar que hi ha influït moltíssim els innombrables voluntaris que han anat col·laborant al llarg dels anys amb Amor de Déu. Tots ells, que des de l’inici van dir  a l’Amor de Déu, que en definitiva vol dir  a Maria, han col·laborat de la mà de Maria i de l’Esperit Sant en els nombrosos fruits que hi ha hagut.
I segur que el Pare Miquel Peix, que va tenir una intimitat molt profunda amb Jesús, essent molt devot de la Mare de Déu i confiant amb l’eficàcia de la pregària, ha intercedit per l’Amor de Déu.
Només per aquestes dues raons puc entendre el per què!!
I per aquestes dues raons vull celebrar aquest dia en acció de gràcies!!!

Per tant, m’agrada dir-vos que em fa moltíssima il·lusió que vingueu el dia 26 de febrer a celebrar el 20è. Aniversari d’Amor de Déu a Vil·la Gospa. Per a mi és un gran dia. És part de la meva vida. I vosaltres, que sou família, o amics, o heu peregrinat alguna vegada amb Amor de Déu, també formeu part de la meva vida.

I quina manera millor de celebrar-ho que amb una gran festa, on al centre hi haurà Jesús! A les 11.00h del matí el nostre estimat Bisbe Monsenyor Javier Vilanova celebrarà la Santa Missa i tot seguit celebrarem l’adoració tal com es fa a Medjugorje. A les 14.00h gaudirem d’una gran paellada que amics d’Amor de Déu prepararan amb molt d’Amor. No ho dubteu!! Veniu amb la família, amb els avis, la sogra… no us ho penseu. Els nens són els qui s’ho passaran més bé… perquè a Vil.la Gospa hi ha molts espais per jugar. El dinar no té cap cost; volem que vingui com més gent millor perquè aquest dia ha de ser una gran festa, un dia de molta fraternitat. No patiu pel dinar…confiem que Déu proveirà amb generositat abundant.
A la tarda, a les 16.00h, resarem junts el Rosari i a les 17.00h escoltarem alguns testimonis.

Si veniu, em fareu molt feliç. Us podrem ensenyar Vil·la Gospa i les grans millores que hem fet últimament. Podrem pregar davant de la imatge que hem portat de Medjugorje, rèplica del Pbdoro. I si m’aguanteu el parlament de 5 minuts que faré, intentaré explicar-vos el nostre apostolat i la importància de ser apòstol de Maria. Aquest és el millor regal que ens podeu fer.

M’agradaria trucar-vos personalment i convidar-vos però sincerament, tot i que voldria, no puc. Només puc enviar-vos aquest enllaç per inscriure-us a la celebració: https://n9.cl/wo7mu. És imprescindible apuntar-se abans del dijous dia 23 a les 22.00h per poder organitzar el dinar amb garanties.
I aquest és l’enllaç per arribar a Vil·la Gospa https://n9.cl/hn3ek

Ahhh… i si heu peregrinat alguna vegada a Medjugorje, us convido a que ens envieu alguna fotografia, record de la vostra estada. Intentarem fer un mural gegant amb un collage de fotografies. Podeu enviar-les a aquest correu: aniversariamordedeu@gmail.com abans del dimarts dia 21 de febrer.

Bé…això és tot!!

Agrair-vos des d’ara mateix la vostra amistat i desitjo de cor a cor, que ens puguem veure el diumenge 26 de febrer.

Units en Crist i en l’oració!!

Oriol Vives