25/09/2013 – Una estàtua de fa 40 anys va començar a brillar a la casa de Medjugorje de la vident Vicka

L’estàtua de la Mare de Déu brilla en la foscor.

La nit del dilluns 23 de setembre Medjugorje es va commoure perquè una estàtua de la Mare de Déu, a l’habitació de quan la Vicka era una nena, va començar a brillar en la foscor, i immediatament es van formar llargues cues per veure el fenomen.

Al voltant de les 21:20h del 23 de setembre, una estàtua de 40 anys de la Mare de Déu, situada a la casa on la vident Vicka Ivankovic- Mijatovic va passar la seva infància, als peus de la muntanya de les Aparicions, va començar a brillar en la foscor.

Quan es va difondre la notícia, una multitud de veïns i pelegrins es van reunir per entrar dins l’habitació un a un.

L’estàtua de l’esquerra a l’habitació d’infància de la vident Vicka Ivankovic-Mijatovic és la que va començar a brillar la nit del dilluns. És una fotografia d’Anne Burford.

La imatge que brilla en la foscor quan no hi ha el llum encès és una antiga imatge de la Mare de Déu que pertany a la família de la Vicka Ivankovic- Mijatovic des de fa 40 anys. Dilluns a la nit es va convertir ràpidament en el centre d’atenció a Medjugorje.

“¡Mamma mia, aquesta nit al voltant de les 21.20h l’estàtua de la Mare de Déu en el lloc on va néixer la Vicka ha començat a emetre llum per si mateixa! Com un llumí! La gent ha vingut de tot arreu per veure-la! No s’hi poden fer fotografies perquè el flash no ensenya res, només l’ull humà ho pot veure. Preciós!”, va dir al Facebook la resident de Medjugorje, Laura Marcazzan Budimir.

Gent que espera sota la casa de la Vicka per veure l’estàtua que brilla intensament.  Foto de Laura Marcazzan Budimir.

Per veure-ho in situ, cents de veïns i pelegrins en fila al pati de la Vicka i al carrer pugen les escales fins al primer pis de la casa en petits grups.

“Cents i cents de pelegrins que han vingut, i alguns estan esperant fent cua durant dues hores per veure-ho”.

Podeu obtenir una ampliació aquí Medjugorje 25/06/1981.