25/02/2013 – La Comissió podria acabar amb Benet XVI

El Sant Pare Benet XVI anuncià la Comissió Vaticana sobre Medjugorje el 17 de març de 2010. Ara que ell deixa el càrrec, no sap si el treball de la Comissió seguirà, segons explica un corresponsal a Roma d’una televisió croata.

No se sap si la Comissió Vaticana sobre Medjugorje continuarà el seu treball després que el seu iniciador, Benet XVI, deixi el seu càrrec el 28 de febrer, segons informa l’enviat d’una televisió croata a Roma. Amb una agenda desconeguda, la Comissió es troba a Roma avui, en la festa de la Seu de Sant Pere.

La incertesa envoltarà el treball de la Comissió Vaticana que està investigant Medjugorje després que el Sant Pare Benet XVI deixi el càrrec el proper dia 28 de febrer. En aquest punt, no se sap si el treball continuarà, segons Silvije Tomasevic, corresponsal a Roma de l’agència croata HTV, prenent la informació del portal de notícies Brontjo Info.

El que se sap, malgrat tot, és que la Comissió s’ha reunit aquest divendres dia 22, en la festa de la Seu de Sant Pere. La sessió ha estat confirmada per l’oficina de premsa de l’Arxidiòcesi de Zagreb, el cap de la qual, Cardenal Josip Bozanic, és membre de la Comissió.

No se sap res de l’agenda de la sessió. Al gener, el responsable de la Comissió, el Cardenal Camillo Ruini, digué que es requereix més treball, però que espera que la Comissió pugui finalitzar a curt termini.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org