27/08/2015 – Reflexions

J.M.J.

24 d’agost de 2015

S. Bartolomé

Estimada família de María

25 de juliol de 2015

“Estimats fills, amb alegria també avui sóc amb vosaltres i us convido a tots, fillets, a pregar, pregar, pregar per poder comprendre l’amor que tinc per vosaltres. El meu amor és més fort que el mal, per això, fillets, apropeu-vos a Déu per poder sentir la meva joia en Déu. Sense Déu, fillets, no teniu futur, ni esperança, ni salvació. Per això, abandoneu el mal i trieu el bé. Jo sóc amb vosaltres i amb vosaltres intercedeixo davant Déu per totes les vostres necessitats. Gràcies per haver respost la meva crida!”

Ens acosten al 25 d’agost i anticipem un nou missatge de la Nostra Mare. És bo aturar-nos un moment i donar gràcies pel darrer missatge mensual i tornar-lo a revisar. Aquest missatge era ple de consol i consells maternals. La Nostra Mare va compartir amb nosaltres:

1. La seva presència maternal: “Amb alegria també avui sóc amb vosaltres …” La Mare vol fer-nos saber que està feliç d’estar amb nosaltres! Per a Ella no és cap càrrega venir cada dia. Ve amb molta paciència i amor.

2. La seva crida: “us crido a tots, fillets, a la pregària; pregueu, pregueu, pregueu, només així comprendreu l’amor que tinc per vosaltres.” Per cert, la Nostra Mare fa 34 anys que ens demana que preguem. La pregària és una crida fonamental de la Mare de Déu. La pregària és la nostra connexió amb Déu. És el portal de les seves gràcies i és també la manera de connectar-nos amb Ella. Sense la pregària no comprendrem el seu amor. Aquest amor de la Nostra Mare és vital per a la nostra salut espiritual i física. El seu amor nodreix. Si volem créixer en l’Esperit, hem d’anar a María.

3. María resisteix contra el mal: “El meu amor és més fort que el mal, fillets…” Quan Maria està present, tot mal fuig (vist el 30 de juliol de 2015. Reflexió i testimoni de Fr. Leonid –

https://www.marytv.tv/daily-reflections/1721-07-30-15-my-love-is-stronger )

4. Com més a prop de Déu estiguem, més sentirem el que María sent, plena de joia. “A més us porto prop de Déu i així sentireu la meva alegria en Déu” – diu María: “La meva ànima magnifica el Senyor i el meu esperit celebra: Déu que em salva.” Té tanta joia en Déu que podria esclatar! Vol que coneixem aquesta alegria!

5. Convertir-vos a Déu, el vostre únic futur: ”Sense Déu, fillets, no teniu futur, ni esperança ni salvació; per això, abandoneu el mal i trieu el bé.” En el món modern hem perdut de vista Déu i la nostra esperança de vida eterna. La conversió és el camí cap al futur.

6. María Mare prega per nosaltres i per les nostres necessitats: “Sóc amb vosaltres i intercedeixo davant Déu per totes les vostres necessitats.” Som dèbils, necessitats i patim. Però la Mare Nostra s’ha identificat amb nosaltres, s’ha unit a les nostres necessitats, pregant amb nosaltres al Pare demanant ajuda i alliberació. Ella ens estima i no ens deixarà mai sols en les nostres dificultats. La pregària és novament essencial; la pregària és intercessió!

Com veieu, la Mare de Déu ve a nosaltres amb paraules útils, paraules que ens ajuden en les nostres necessitats, paraules que ens dirigeixen cap a la nostra única esperança. Ella està amb nosaltres per portar-nos cap a Déu. Gràcies Mare María per ser al nostre costat pregant amb nosaltres i ensenyant-nos el camí cap al futur. Caminarem amb tu cap al Senyor amb Jesús, María i Josep!

Cathy Nolan

©Mary TV 2015