24/7/2021 – La Mare de Déu t’ha escollit per portar alegria i pau

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El 25 de març passat, la Mare de Déu ens va donar un missatge ple d’esperança. En aquest temps que vivim, en el que hem perdut molts dels nostres essers estimats per causa de la pandèmia, d’altres que estan passant la malaltia i altres dolències, en el que es viuen moments de molt dolor i patiment, Ella ve a dur-nos l’esperança que necessitem per seguir endavant i no defallir davant de l’adversitat.

La Mare de Déu ens diu: Vosaltres heu estat escollits per portar alegria i pau, perquè sou meus.

A mi em dóna molta esperança el fet de saber que la Mare de Déu diu que som seus. Ella és la nostra mare, i com a mare ens cuida, ens mima, ens protegeix, ens cobreix amb el seu mantell maternal i ens omple d’aquell amor celestial que ens ajuda a tirar endavant enmig de les dificultats del dia a dia.

Sabem que l’amor de la Mare de Déu és un amor pur, sincer, que vol el millor per a nosaltres. Saber que Ella diu que som seus, ens ha de donar ànims i molta esperança, sobretot en aquest moment tan difícil que està passant tot el planeta.

Som d’Ella i Ella ens ajuda, no ens deixa mai sols. El seu Fill ens ha escollit per portar alegria i pau als qui es trobin amb nosaltres, als qui viuen sense esperança, als qui pateixen, als qui estan tristos i angoixats, als malalts, a tants familiars i amics que no coneixen l’amor de Déu. D’aquí se n’esdevé quelcom molt important i és que, per poder dur aquesta alegria i aquesta pau als altres, primer l’hem d’intentar viure nosaltres.

Et convido, especialment en aquest temps, a experimentar l’amor maternal de la Mare de Déu al teu cor. Deixa-la entrar a la teva vida, recorda que ets d’Ella, que t’estima i que vol que trobis la felicitat i l’alegria de viure. El teu cor és molt valuós per a la Mare de Déu i per a Jesús! Si estàs passant per moments difícils, recorda que la Mare de Déu és la mestressa del teu cor i que pots recórrer a Ella sempre; no et deixarà mai sol.

No perdis l’esperança! Tens una Mare que t’estima, et cuida i no et deixarà sol!

Maria Reina de la Pau, prega per nosaltres i pel món sencer.

Pare Marcelo

Font: www.centromedjugorje.org