23/9/2016 – L’associació casa de Maria Reina de la Pau i l’església sant Miquel Arcàngel inauguren l’Adoració al Santíssim el dia 6 d’octubre

La casa de Maria Reina de La Pau, juntament amb la parròquia de Sant Miquel Arcàngel, de Barcelona, inaugura el 6 d’octubre “l’Adoració”, cada dijous de 13:00h a 15:00h a l’església de Sant Miquel. Per aquest motiu convidem a tothom qui tingui alguna vinculació amb la parròquia a acompanyar-nos-hi, ja que el Senyor és viu i present en l’Eucaristia.

El Senyor, que està abandonat al Sagrari, demana que el vagin a adorar els més vulnerables de la societat (pobres, drogoaddictes, prostitutes…). D’aquí neix l’associació casa de María Reina de la Pau, desprès de peregrinar a Medjugorje com a iniciativa en l’Any Sant de la Divina Misericòrdia.

Com a associació, hem editat més de 1.000 Coronetes a Sant Miquel Arcàngel i més de 2.000 rosaris. Tenim un projecte entre mans (dilluns-dimecres-divendres) després de la missa de les 8:30h: el res del rosari i la coroneta a Sant Miquel, amb les persones que vinguin a l’església. L’Adoració impulsarà aquest barri que tanta necessitat en té. Li volem donar una mica de vida i per això també cuidarem les flors. També hem proposat una ajuda al barri, que el mossèn està estudiant, i és que els pobres que anem acollint puguin participar en els torns d’adoració, netejar o pintar l’església, ajudar la gent del barri, etc.

 

Inaugurem i beneïm, amb el P. Miquel, el nou Oratori que tenim al barri, al costat de la casa d’acollida on actualment tothom qui compleixi els requisits hi pot venir a pregar, menjar i dormir. Hem plantat roses a les finestres per treure l’olor de droga que se sentia fins ara, hem recuperat el Jesús del Sagrat Cor, hem portat la Mare de Déu peregrina que ha estat a diferents cases d’acollida en les 4 consagracions que hem organitzat aquest any a Maria, i ara mateix estem muntant un taller per ajudar econòmicament la gent que tenim acollits de dia i de nit…en fi, que no parem!!

Adjuntem la feina que estem fent al barri a: www.casademariareinadelpaz.org. Si entres en la misericòrdia del Senyor veuràs el dia a dia…

Tot són gràcies del Senyor!

Santi, Ana i família juntament amb l’Associació Casa Maria Reina de la Pau.