23/10/2015 – Calendari 2016

Estimats amics,

Al mes de juny passat, l’Associació Amor de Déu va convocar un concurs fotogràfic en el que convidava a enviar fotografies relacionades amb Medjugorje. Donava un termini d’admissió fins el 31 d’agost. El jurat, integrat per persones del món de la imatge, peregrins amants de Medjugorje i membres de l’Associació Amor de Déu, va seleccionar les 12 fotografies més boniques per editar el calendari de paret de mida DIN A3 en color.

Tal com vam anunciar en les bases del concurs als webs de l’Associació Amor de Déu https://www.virgendemedjugorje.org i https://www.marededeudemedjugorje.org i també al de la Fundació Centro Medjugorje www.centromedjugorje.org, es va escollir la millor fotografia d’entre totes les seleccionades. L’autor d’aquest fotografia rebrà com a premi una peregrinació gratuïta a Medjugorje, que podrà escollir entre totes les que organitza l’Associació Cultural Amor de Déu.

La fotografia guanyadora del primer premi ha estat: “On el cel toca la terra” de l’Eduard Mata Grau, de Sant Cugat del Vallès (Barcelona), que il·lustrarà el mes de setembre.

Els autors de les altres onze fotografies escollides per il·lustrar el calendari rebran un premi simbòlic. Ben aviat, l’Associació es posarà en contacte amb tots els participats premiats.

Per veure el calendari, cliqueu sobre la imatge (el calendari s’ha penjat al web en una qualitat baixa per evitar problemes en la descàrrega, però garantim que la impressió és d’alta qualitat).

El propòsit de l’Associació Cultural Amor de Déu ha estat el d’editar un calendari que ajudi a l’evangelització. Aquest calendari pretén ajudar a viure els missatges de Maria i per això incorpora els aspectes més rellevants de l’espiritualitat de Medjugorje. S’hi destaca el calendari litúrgic, que ens ajudarà a meditar la Paraula de Déu a través de la Litúrgia de les Hores. Diferents icones ens recorden la invitació de la Mare de Déu a dejunar a pa i aigua cada dimecres i cada divendres, per les seves intencions. També ens senyalen els esdeveniments més importants de l’Any Jubilar de la Misericòrdia acabat de proclamar pel Papa. Es destaca també el dia 2 de cada mes, dia en el que la Mare de Déu s’apareix a la Mirjana, dedicat especialment a tots aquells que no han experimentat l’amor de Déu. També s’hi recorda el dia 25 de cada més, dia de l’aparició a la Marija, en el que la Mare de Déu dóna un missatge destinat a tota la humanitat. A més s’hi reflecteixen les aparicions anuals a la Mirjana, l’Ivanka i el Jakov, els dies 18 de març, 25 de juny i 25 de desembre respectivament. Es fa menció especial a les novenes de la Divina Misericòrdia, la de l’Esperit Sant, la de Nadal i la de la Reina de la Pau.

En aquesta edició hi haurà una única versió per a tots els països hispanoparlants i que incorpora els dies que commemoren les santes patrones d’Amèrica i d’Espanya.

El calendari imprès en color i qualitat optima costa 10€, despeses d’enviament incloses.

Podeu fer les vostres comandes enviant un correu a: calendario@amordedeu.org

És imprescindible donar la vostra adreça postal complerta I exacta: nom I cognoms, carrer, número, pis, codi postal, ciutat i un telèfon de contacte.

Per fer el pagament dels calendaris premeu aquí