23/06/2017 – Santa Maria de Gràcia (Barcelona) – IV Trobada de pregària

Estimats amics de Medjugorje:

El diumenge 2 de juliol, l’església de Santa Maria de Jesús de Gràcia obrirà les seves portes a la IV Trobada de pregària de María Reina de la Pau.

Us animem a TOTS ELS AMICS DE MEDJUGORJE a participar en aquesta jornada festiva d’agraïment, d’esperances renovades i de retrobament de peregrins, guies, sacerdots, líders de Centres de Pau i membres de grups de pregària, i també de tots aquells que hagin sentit al seu cor la crida de la Mare de Déu a viure la seva espiritualitat.

És per això que convoquem tots els grups a unir-nos en pregària cada primer diumenge de mes a les 17:00h. Allà estarem units en la comunió de la pregària tots aquells que som seguidors de la Gospa, per viure amb un sol cor l’espiritualitat de Medjugorje.

PROGRAMA:

17.00h: Rés del Sant Rosari

17:45h: Adoració

18:45h: Santa Missa

Us esperem a la IV trobada de pregària el dia 2 de juliol a les 17:00h a Santa Maria de Gràcia! (C/ Gràcia, 3-5, Barcelona)

“Estimats fills! Avui us convido a obrir-vos a la pregària. Que la pregària es converteixi en goig per a vosaltres. Re-noveu la pregària a les vostres famílies, formeu grups de pregària i així experimentareu el goig en pregària i comunió. Tots els qui preguen i són membres de grups de pregària estan oberts a la voluntat de Déu en el cor i donen testimoni joiós de l’amor de Déu. Estic amb vosaltres i us porto tots en el meu cor i us beneeixo amb la meva benedicció materna. Gràcies per haver respost a la meva crida!”. Missatge del 25 de setembre de 2000.

Units en els cors de Jesús i Maria,

Grups de pregària de Maria Reina de la Pau