23/04/2016 – II Recés Maria Reina de la Pau per a Joves a Barcelona

 

La Fundació Centro Medjugorje, en col·laboració amb l’Associació Cultural Amor de Déu, organitza el II Recés Reina de la Pau per a Joves a Barcelona el cap de setmana del 23 i 24 d’abril.

Comptarem amb la presència del Pare Roel Osorio que actualment viu a Medjugorje i hi col·labora en la pastoral de la parròquia de Sant Jaume Apòstol i és el mossèn de referencia per als peregrins de parla hispana. Des de fa 12 anys s’ha especialitzat en el discerniment i la direcció espiritual. La seva vida i el seu ministeri, fins ara, es resumeixen en el seu lema sacerdotal: AMB MARIA, TOT; SENSE ELLA, RES!

També comptarem amb la presència d’altres sacerdots.

El recés començarà el divendres día 22 d’abril a partir de les 20:00 h. i acabarà el diumenge dia 24 d’abril a les 17.00 h.

Es farà a Vil·la Gospa, una casa situada a Sant Vicenç de Montalt. El cost total del recés és de 55€. Per assegurar-vos la inscripció, cal que escriviu a jovenesmedjugorje@amordedeu.org i feu un pagament a comtpe de 25€ al número de compte: Banc Sabadell – Nº compte: 0081 0900 86 0002598661 tot especificant el nom, cognom i concepte: Recés Joves Reina de la Pau.

Recordeu que les places són limitades, per tant decidiu-vos com més aviat millor. Un cop estigueu inscrits, se us enviarà més informació del programa i un mapa del lloc.

Que la Mare de Déu, que ens convoca sota els seu mantell protector, ens ajudi i ens beneeixi en aquest recés.

Units en Crist i en la pregària.

Claudia Bombardó

Joves Reina de la Pau