23/04/2013 – Una dona discapacitada curada a Medjugorje

Lindy Christy

Després de 18 anys amb crosses, la Linda Christy de Canadà arribà a Medjugorje amb una cadira de rodes. Els metges no s’expliquen com pogué deixar-la i caminar, al Turó de les Aparicions, ja que la seva columna encara està deformada i les proves mèdiques mostren el mateix d’abans de la curació.

La Medicina no pot explicar com és possible que la Linda Christy de Canadà deixés la seva cadira de rodes el juny de 2010 a Medjugorje, després de 18 anys de discapacitat per un problema a la columna.

“Vaig experimentar un miracle. Vaig arribar en cadira de rodes i ara camino, com pots veure. La Mare de Déu em curà al Turó de les Aparicions”, diu la Linda Christy a Ràdio Medjugorje.

L’any passat, al segon any de la seva curació, entregà el seu historial mèdic a l’oficina parroquial de Medjugorje, que testifica un doble miracle: la Linda Christy no només pot caminar sinó que la seva condició física roman igual que abans.

“Vaig portar tot el meu historial mèdic que confirmà la meva condició, i no hi ha cap explicació científica que justifiqui per què camino. La meva columna està en tan mal estat que hi ha llocs fora de tota coherència, un pulmó s’ha mogut sis centímetres i segueixo amb la deformació columnar”, diu la Linda.

“Després de succeir el miracle a la meva columna, aquesta segueix amb les mateixes condicions pèssimes que estava abans, i no hi ha cap explicació mèdica que justifiqui per què em puc valdre per mi mateixa i puc caminar després d’haver utilitzat crosses durant 18 anys i haver necessitat cadira de rodes durant un any”.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org