22/03/2017 – Santa Maria de Gràcia (Barcelona). Reinici de les trobades de pregària

Estimats amics de Medjugorje:

Tenim el goig d’informar-vos que a partir del proper 2 d’abril l’església de Santa Maria de Jesús de Gràcia obrirà novament les seves portes a les trobades de pregària de Maria Reina de la Pau. Volem agrair de tot cor al bisbat de Barcelona i al rector de Santa Maria de Gràcia l’haver fet possible que aquestes trobades es puguin reiniciar.

Us animem a TOTS ELS AMICS MEDJUGORJE a participar d’aquesta jornada festiva, d’agraïment, d’esperances renovades i de retrobament de germans i peregrins, de sacerdots, de guies, de líders de Centres de Pau i membres de grups de pregària, i també de qualsevol persona que hagi sentit en el seu cor la crida de la Mare de Déu a viure la seva espiritualitat.

Recordem les paraules de la nostra Mare que ens demana que es formin grups de pregària…

És necessari que es formin grups de pregària, no només en aquesta parròquia. Els grups de pregària són necessaris a totes les parròquies. Missatge de l’11 d’abril de 1982.

Per tot això convoquem a tots els grups a unir-se en pregària cada primer diumenge de mes a las 17:00h. Allà ens trobarem, units en la comunió de la pregària, tots els qui som seguidors de la Gospa, per viure amb un sol cor l’espiritualitat de Medjugorje.

Estimats fills! Avui us convido a obrir-vos a la pregària. Que la pregària es converteixi en goig per a vosaltres. Renoveu la pregària a les vostres famílies, formeu grups de pregària i així experimentareu el goig en la pregària i en comunió. Tots els qui preguen i són membres de grups de pregària estan oberts a la voluntat de Déu en el cor i testimonien joiosament l’amor de Déu. Estic amb vosaltres i us porto tots en el meu cor i us beneeixo amb la meva benedicció materna. Gràcies per haver respost a la meva crida! Missatge de 25 de setembre de 2000

PROGRAMA:

17.00h: Res del Sant Rosario

17:45h: Adoració

18:45h: Santa Missa

Us esperem a la primera trobada de pregària el dia 2 d’abril a les 17:00h a Santa Maria de Gràcia!

(C/ Gràcia, 3-5, Barcelona)

Units en els cors de Jesús i Maria,

Grups de pregària de Maria Reina de la Pau