22/02/2015 – El meu amor és en vosaltres

12 de febrer de 2015

Estimada família de Maria!

“Estimats fills, aquí em teniu, entre vosaltres. Us miro, us somric i us estimo com només una mare ho pot fer. A través de l’Esperit Sant que ve per mitjà de la meva puresa, veig els vostres cors i els ofereixo al meu Fill. Des de fa temps us demano que sigueu els meus apòstols i que pregueu per aquells que no han conegut l’amor de Déu. Demano una pregària feta amb amor, que fa obres i sacrificis. No perdeu el temps pensant si sou dignes de ser els meus apòstols. El Pare Celestial us jutjarà a tots, i vosaltres, estimeu-Lo i escolteu-Lo. Sé que tot això us confon, com també la meva estada entre vosaltres, però accepteu-la amb alegria i pregueu per comprendre que sou dignes de treballar per al Cel. El meu amor és en vosaltres. Pregueu perquè el meu amor venci en tots els cors, perquè és un amor que perdona, que dóna i que no acaba mai. Us en dono gràcies!”

“El meu amor és en vosaltres. Pregueu perquè el meu amor venci en tots els cors, perquè és un amor que perdona, que dóna i que no acaba mai. Us en dono gràcies.”

“El meu amor és en vosaltres.” Com podem comprendre la profunditat d’aquestes paraules? La nostra Mare del Cel està vessant el seu amor sobre nosaltres. Ens cobreix amb el seu amor. Ens amaga sota el seu mantell, ens amara amb el seu amor maternal i ens beneeix amb els seu Cor Immaculat. “El meu amor és en vosaltres.” Com podem entendre aquest amor?

Crec que l’única manera d’entendre i experimentar realment l’amor de la Nostra Mare és abandonant-nos-hi. Si podem aprendre a confiar completament en la Nostra Mare, a confiar-li la nostra vida sencera, la nostra persona, els nostres bens, el nostre futur, el nostre passat, tot el que recordem i tot el que desitgem, començarem a experimentar el seu amor tendre d’una manera concreta perquè Ella ens portarà cap al seu cor i es cuidarà de les nostres vides com només pot fer una bona mare. Posarà les coses al seu lloc, netejarà els nostres racons més foscos i ordenarà les nostres vides cap al bé. Ens portarà pau amb el seu amor de Mare i estarem tan ben cuidats que no tindrem cap mena de preocupació.

I si ens abandonem a Santa Maria, serem conscients del seu amor que ens cobreix. Beneït coneixement!

La Jelena va rebre una pregària de consagració a Maria que sembla expressar molt bé aquesta idea:

 

Consagració al Cor Immaculat de Maria (donat per la Mare de Déu a la Jelena Vasilj el 28/11/1983)

Oh, Cor Immaculat de Maria, summum de bondat,

mostra el teu amor envers nosaltres.

Que la flama del teu cor, oh Maria, davalli sobre tots els pobles.

T’estimem immensament.

Imprimeix en els nostres cors un veritable amor.

Que el nostre cor sospiri per tu.

Oh Maria, dolça i humil de cor, recorda’t de nosaltres quan caiem en el pecat.

Tu saps que nosaltres, els homes, som pecadors.

Amb el teu cor santíssim i maternal, guareix-nos de tota malaltia espiritual.

Fes-nos capaços de contemplar la bondat del teu cor maternal,

a fi que ens convertim a la flama del teu cor. Amén.

 

Amén! Que siguem capaços de mirar el cor maternal de la nostra Mare i ens abandonem totalment a l’amor d’aquest cor. L’amor començarà a regnar en cadascú de nosaltres i serem capaços de demanar que l’amor de la Nostra Mare regni en els nostres cors. Que el teu amor davalli sobre nosaltres, Oh Maria!

En Jesús, María i Josep

Cathy Nolan

©Mary TV 2015

https://www.marytv.tv/daily-reflections/1565-02-12-15-my-love-is-upon-you