2/12/2012 – Marija: Poseu la fe per davant de la por i del fatalisme

Hem d’aprendre d’aquells que en el passat confiaren en Déu, ja que sembla que avui hom posa més atenció en els horòscops, digué la vident Marija Pavlovic-Lunetti davant de 900 persones en una trobada de pregària l’1 de desembre. Estem massa ocupats amb la tecnologia i el mal i dediquem massa poc temps a Déu, afegí la Marija.

La Marija a Canazei l’1 de desembre.
Foto: Tempo Nuovo.

Durant la seva xerrada al Gran Teatre de Canazei (Itàlia) davant de 900 persones, la vident de Medjugorje Marija Pavlovic-Lunetti exposà el que considera prioritats malenteses i el mal ús del temps.

“De què hem de tenir por? Profetes, huracans, o que la fi del món ve el 21 de desembre, segons diuen? La fi pot venir cada dia, però sembla que la nostra vida depèn de l’horòscop del dia; és per això que hem d’aprendre d’aquells que en el passat confiaren en Déu”, digué la Marija, segons el diari local Trentino Corriere Alpi.

 

Part dels 900 assistents a Canazei.

“No sé què ens passarà, però Déu ens ensenya que sense Ell no hi ha cap tipus de futur per a nosaltres. Què són cent anys si no hi ha vida eterna? Estem massa ocupats amb el mal, la televisió i els ordinadors, però quant temps dediquem a Déu?”, digué també la vident.

“No sé què passarà demà, però l’important és tenir el cor lliure d’angoixa, por, dolor, i viure cada prova de la nostra vida ferms en la pregària i en l’amor”, comentà la Marija segons el diari regional L’Adige.

La Marija amb sacerdots durant la Missa a Canazei.

La Marija cità diversos exemples de curacions, un d’un noi que estigué tres mesos en coma després d’un accident de cotxe, però que es llevà sense cap tipus de lesió al cervell.

“Tantes vegades no creiem en els miracles però hi són. El meu testimoni vol ser un signe de l’amor que Déu us té. No som ningú, però estem aquí com a signe de que la Mare de Déu intercedeix davant Déu per nosaltres”, digué.

Els 900 assistents eren de totes les edats i havien vingut de tots els racons de la Vall de Canazei, i també de la veïna Fiemme Valley, de la resta de la Provínvia de Trento. També hi havia autocars de la Província de Belluno i altres indrets de la regió, segons explica Trentino Corriere Alpi.

“La Mare de Déu ens estima i duu el nostre retrat al Seu cor, avui i demà, perquè tots som importants per a Ella”, digué la Marija.

L’aparició de la Marija l’1 de desembre a Canazei, Itàlia.

L’aparició comença a les 13:27.