21/05/2016 – L’Ascenció del Senyor

“Quan hagué dit això, es va enlairar davant d’ells; un núvol se l’endugué, i el deixaren de veure. Encara s’estaven mirant fixament al cel, mentre ell se n’anava, quan se’ls van presentar dos homes amb vestits blancs i els digueren:

-Homes de Galilea, per què us esteu mirant al cel? Aquest Jesús que ha estat endut d’entre vosaltres cap al cel, vindrà tal com heu vist que se n’hi anava.” (Fets 1, 9-11)

Veure el fenomen solar de Medjugorje pot ser una experiència commovedora per als peregrins que visiten aquell lloc. Pot posar molt nerviós i fins i tot provocar llàgrimes quan s’observa el poder espectacular de la natura i la glòria de Déu que s’hi manifesta.

Així que imagineu-vos el que els va passar pel cap i pel cor als apòstols quan van contemplar l’ascensió de Jesús al cel. No és estrany que tornessin a Jerusalem plens d’alegria i de gràcia i que continuessin pregant Déu al temple.

Hi ha moltes declaracions de persones que afirmen que han vist tot tipus de signes i manifestacions a Medjugorje, i és difícil confirmar-ne la validesa. Sempre hi haurà escèptics i crèduls, exageracions i veritat.

Però si aquells que asseguren haver estat testimonis de la glòria de Déu a través dels signes i meravelles tornen a casa plens d’alegria i segueixen pregant Déu amb tot el cor, això sol ja és una prova real de que s’han trobat amb Jesús ressuscitat a Medjugorje.

Estimats fills: pregueu, i en la pregària reconeixereu una nova forma d’alegria. L’alegria es manifestarà en els vostres cors i així sereu testimonis joiosos del que el meu Fill i jo volem per a cadascun de vosaltres. Part del missatge de Medjugorje, 25 de febrer de 1987.

Font: https://crownofstars.blogspot.com.es/2016/05/the-ascension-of-lord.html