21/05/2015 – Miracle de Medjugorje: un nen de Galway, Irlanda, es cura totalment de càncer després de la seva peregrinació al lloc sant

RECUPERACIÓ MIRACULOSA…STEPHEN REILLY, D’ONZE ANYS, DE GALWAY, VA QUEDAR CURAT DEL CÀNCER D’OSSOS QUE PATIA, DESPRÉS DEL SEU VIATGE A MEDJUGORJE, UN LLOC DE PELEGRINATGE.

Stephen Reilly, d’11 anys, lluitava amb el càncer d’ossos que patia des de feia cinc anys. Estava molt malalt. Feia dos mesos li havien diagnosticat metàstasi, però després de la seva peregrinació a Medjugorje la seva família va observar una millora miraculosa.

 

 

El seu pare, Michael, va dir: “L’abril de 2011, que l’Stephen tenia sis anys, li van diagnosticar osteosarcoma, una mena de càncer d’ossos molt agressiu, just per sobre del seu genoll dret.

 

LES MULTITUDS ACUDEIXEN SOVINT AL LLOC SANT DE MEDJUGORJE A LA RECERCA D’UNA CURACIÓ MIRACULOSA COM LA DE L’STEPHEN.

“Durant vuit mesos va passar per una quimioteràpia agressiva a més d’operar-li la cama per extirpar-li el tumor. Al desembre de 2012, mentre se sotmetia a una cirurgia d’allargament de cames, va tenir una hemorràgia i gairebé el vam perdre. Durant les setmanes següents, la cama de l’Stephen va començar a inflar-se i per Any Nou vam tornar a anar a l’Hospital d’Our Lady’s Children, de Crumlin, on van descobrir que el càncer s’havia tornat a reproduir. Després de dos dies de proves, els metges ens van dir que el càncer s’havia estès fins als pulmons i els nòduls limfàtics”.

Pel gener de 2013 li van haver d’amputar la cama dreta perquè havia empitjorat. Dos dies després, els metges van trobar un altre tumor al monyó.

MEDJUGORJE ES VA CONVERTIR EN UN LLOC SANT DESPRÉS QUE LA MARE DE DÉU S’HI COMENCÉS A APARÈIXER.

Però en Michael i la seva dona no es van rendir mai i van decidir portar l’Stephen a Medjugorje.

Pare de quatre fills, en Michael va dir al tribunal de Connacht: “La meva dona Nora va reservar un viatge i vam anar-hi l’abril de 2013. Quan hi vam arribar, el vaig pujar en braços a la muntanya de les Aparicions, que és una pujada dreta i escarpada: el lloc on la Mare de Déu es va aparèixer.

L’endemà em vaig unir a un grup de pelegrins per pujar una muntanya anomenada muntanya de la Creu, que té una altitud de 500 metres i encara és més dreta i escarpada.

Vaig fer una promesa: que si l’Stephen sobrevivia, el carregaria fins al cim”.

Durant el viatge, l’Stephen va dir als seus pares que havia vist com es movia una estàtua de la Mare de Déu. En Michael, per altra banda, va dir que havia vist una mena de llum semblant a una mà gegant per sobre del cap de l’Stephen.

Una setmana més tard van tornar a casa i els escàners de l’Stephen van presentar una millora. Va continuar millorant fins que fa dos mesos es va declarar que ja no tenia càncer.

El 30 d’abril, en Michael i el seu fill van tornar a Medjugorje a complir la promesa que havien fet.
El pare, alleujat va dir: “Vaig complir la meva promesa, l’Stephen va pujar la muntanya de la Creu amb crosses, amb una sola cama. Jo només el vaig carregar al tram final realment difícil i en la rampa que puja fins a la Creu al cim”.

Font: https://www.irishmirror.ie/news/irish­news/health­news/miracle­medjugorje­galway­schoolbo