21/02/2016 – Què vol de nosaltres la Mare de Déu?

La Vicka, la Marija, l’Ivan, el Jakov, la Mirjana i la Ivanka tenen aparicions i sempre preguen per la pau, amb la Mare de Déu; preguen per tots els peregrins. Aquest missatge és difós per tot el món i molta gent, fins i tot d’altres esglésies, anglicans, protestants, baptistes…ja han vingut a trobar la Mare de Déu.

Un pastor anglicà va ser aquí durant tres setmanes i em va comentar: “he entès que la Mare de Déu no em demana que em converteixi a l’Església Catòlica sinó que em demana que sigui una persona millor, perquè jo també tinc Evangeli”. L’any passat va tornar i em va dir: “Quan vaig tornar a casa vaig començar a parlar amb els meus amics i em preguntava com podia ser que tanta gent m’escoltés amb tanta atenció. Vam fer gairebé trenta grups de pregària, anglicans, baptistes, protestants, pentecostals. Fins i tot alguns d’aquests membres eren budistes o ateus. Deien que si una Mare de Déu anomenada Reina de la Pau els convidava a pregar, ells també volien pregar.”

El pastor anglicà ho considerava un gran miracle perquè em va dir: “pare, tu saps que la Mare de Déu no té massa cabuda en la nostra església, de fet gairebé en va ser expulsada; ara ens convida i aquest missatge es difon”.

Veient els seus missatges, es pot dir que la Verge ens convida a la pregària per aconseguir una alegria més profunda, per resoldre les situacions difícils, per superar el cansament.

Arribats a aquí, fins i tot ens podem tornar egoistes: si pregues aconseguiràs la teva alegria, superaràs el teu cansament, resoldràs els teus problemes. Per tant, ens podem tornar molt egoistes, però si seguim creixent en pau, reconciliació, força espiritual, en amor, la gent rebrà molt més de nosaltres, i fins i tot el món.

Aquesta invitació a la pau no es pot esperar dels altres, ha de començar per un mateix i aquest és el camí més difícil; perquè és més fàcil convidar els altres a ser pacients, que no pas ser-ho nosaltres; és més fàcil convidar els altres a perdonar que no pas fer-ho nosaltres. Hem de començar nosaltres. Si nosaltres, cristians, comencem a viure radicalment el missatge de l’Evangeli que la Mare de Déu repeteix aquí, el món s’aproparà a la pau. I això és molt important: sentir-nos una mica responsables de tot el que succeeix, encara que no siguem presidents de la nació o de l’estat; això no és important; la pau depèn de tots nosaltres: de la nostra pregària i del nostre comportament.

Font: https://medjugorjetuttiigiorni.blogspot.com.es/2014/02/che-cosa-vuole-la-madonna-da-noi.html