21 d’agost de 2017 – Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1- El 2 d’agost de 2017, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una gran multitud de joves. Després va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, per voluntat del Pare Celestial, com a Mare d’Aquell que us estima, sóc aquí amb vosaltres per ajudar-vos a conèixer-lo, a seguir-lo. El meu Fill us ha deixat les petjades dels seus peus perquè us sigui més fàcil seguir-lo. No tingueu por, no estigueu insegurs, jo sóc amb vosaltres. No us deixeu desanimar, perquè és necessària molta pregària i molt de sacrifici per aquells que no preguen, aquells que no estimen i que no coneixen al meu Fill. Ajudeu-los veient en ells els vostres germans. Apòstols del meu amor, pareu atenció a la meva veu en vosaltres, sentiu el meu amor matern. Per a això, pregueu, pregueu actuant, pregueu donant, pregueu amb amor, pregueu amb les obres i amb els pensaments, en el nom del meu Fill. Com més amor doneu, més en rebreu; l’amor que sorgeix de l’Amor il·lumina el món. La Redempció és amor, i l’amor no té fi. Quan el meu Fill vingui de nou a la Terra buscarà l’amor en els vostres cors. Fills meus, Ell ha fet per vosaltres moltes obres d’amor: jo us ensenyo a veure-les, a comprendre-les i a donar-li gràcies estimant i perdonant sempre de nou el proïsme, perquè estimar el meu Fill significa perdonar. Al meu Fill no se l’estima si no se sap perdonar el proïsme, si no se l’intenta comprendre, si se’l jutja. Fills meus, de què us serveix la pregària si no estimeu i no perdoneu? Us en dono gràcies”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2- Un crim horrible. La Katia em va explicar la seva història i, si no l’hagués conegut personalment, no hagués donat mai crèdit a un malson tan gran com el seu.

Quan va conèixer al seu marit, el Claudio, ell estava “bé” tot i tenir alts i baixos depressius als que ella no va donar més importància. Ell no volia tenir fills (i la Katia ignorava que per a l’Església això constituïa una causa de nul·litat per al seu matrimoni), mentre que ella hagués volgut tenir-ne com a mínim quatre. Aviat el caràcter d’en Claudio es va endurir i cada vegada estava més deprimit, sobretot després del naixement de la seva filla. Tot i això, en Claudio estimava molt la seva filla, encara que era molt autoritari amb ella, però no violent. La vida de la Katia s’anava tornant cada vegada més difícil, limitada per la depressió del seu marit i el seu autoritarisme. A més, en Claudio culpabilitzava la seva dona per tot, perquè segons ell, ella era la causant de tots els seus mals. Per més que estigués medicat per controlar la seva depressió, el seu quadre no millorava.

Una tarda de 2008, en tornar a casa seva, la Katia va trobar la seva filleta de 7 anys apunyalada amb 7 ferides mortals i el Claudio igualment mort en un bassal de sang. Un brot psicòtic? Només Déu ho sap. Li cedeixo la paraula a ella:

“Dir que estava desesperada seria poc. La meva vida estava literalment destrossada i creia que no podria continuar vivint. El dolor era atroç, impossible de suportar; se’m regiraven les entranyes. Em volia morir. La meva fe en Déu era l’únic que m’impedia cometre aquell gest irreparable. Tres dies després del drama, una amiga meva va veure en somnis la meva filla en braços de la Mare de Déu. Això va ser un gran consol per a mi! Després, un matí que estava malalta, vaig obrir els ulls i vaig veure la meva filla als peus del meu llit. No em va parlar, però em mirava amb molta tendresa. Els seus ulls em deien tantes coses! Llavors vaig comprendre que havia d’optar per la vida, ja que ella estava amb mi. La febre va cessar a l’instant; vaig poder deixar la medicació i tornar a treballar. No obstant això, el dolor romania; experimentava un intens rancor que bloquejava la meva serenitat. Era com una pedra que aixafava el meu cor. Estava ressentida amb tothom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’efecte Krizevac “Vaig poder anar a Medjugorje l’any passat, amb el cor ple d’esperança, sabent que la meva filla estava feliç amb Jesús i Maria. A la 4a estació del Via Crucis del Krizevac, on Jesús es troba amb la seva Mare, el reflex brillant d’una pedra em va cridar l’atenció i hi vaig veure clarament la meva filleta estimada, que em somreia com de costum. Em vaig posar a plorar. Vaig plorar durant un llarg període de temps. Quan em vaig tranquil·litzar, vaig tornar a recuperar la serenitat en el més profund del meu cor. Ja no vaig sentir més dolor! Vaig poder perdonar el meu marit i a tots els qui m’havien fet mal. Estava curada!

Ara lloo i li dono les gràcies diàriament a Jesús i Maria. Visc sola, treballo i em cuido dels meus pares. L’Eucaristia dominical i l’adoració dels dijous a la meva parròquia renoven les meves forces”.

Com ho va fer la Katia per sortir feliç d’aquell malson? Vaig poder comprovar la seva profunda serenitat. Un cop més, el miracle de la pau que baixa a Medjugorje es va fer realitat. La Mare de la Misericòrdia i el seu Fill Jesús havien curat el cor i la vida d’aquesta mare trencada que havia dipositat la seva confiança en ells!

3- Una magnífica consagració! El 14 d’agost vam celebrar Sant Maximilià Kolbe, que va morir santament en el camp de concentració d’Auschwitz el 1941. Desitjava apassionadament fer conèixer i estimar la Immaculada Mare de Déu. Molta gent es pregunta com consagrar-se a Maria per donar-se veritablement. Desitjo compartir aquí aquesta preciosa pregària del pare Kolbe, que ell mateix va viure fins a la seva mort d’amor:

“Digna’t rebre la meva lloança, oh Verge beneïda, Immaculada Concepció, Reina del Cel i de la Terra, Refugi dels pecadors i Mare amantíssima a qui Déu va voler confiar tot l’ordre de la misericòrdia. Aquí em tens als teus peus, jo ……, pobre pecador. Et prego que acceptis tot el meu ésser com a bé i propietat teus. Obra en mi les teves voluntats, en la meva ànima i en el meu cos, en la meva vida, la meva mort i la meva eternitat. Abans de res, fes de mi el que tu vulguis, perquè es realitzi per fi el que s’ha dit de tu: ‘La dona esclafarà el cap de la serp’ i també: ‘Tu sola venceràs les heretgies del món sencer’. Que en les teves mans immaculades, tan riques en misericòrdia, arribi a ser un instrument del teu amor, capaç de reanimar i de portar a la seva plenitud a tantes ànimes tèbies i extraviades. Així s’estendrà sense fi el regne del Cor diví de Jesús. Veritablement, la teva sola presència atreu les gràcies que converteixen i santifiquen a les ànimes, ja que la gràcia brolla del Cor diví de Jesús sobre tots nosaltres, passant per les teves mans maternals. Amén “.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4- El pare Jozo Zovko va celebrar amb gran alegria les seves noces d’or amb Jesús Sacerdot, és a dir el 50è aniversari de la seva ordenació sacerdotal, el dia de la Transfiguració del Senyor, el 6 d’agost passat, a Badija, a l’illa de Korcula.

5- No abandoneu Medjugorje! Després de la nota aparentment negativa expressada pel papa durant una entrevista el 13 de maig en el seu viatge de retorn de Lisboa (en què va dir que la Verge no era una empleada de correus, etc.), es van anul·lar algunes peregrinacions. Però tinguem en compte l’enorme pas cap endavant per Medjugorje: Que el papa hagi elogiat el molt bon treball realitzat per la Comissió Ruini, el que equivaldria a reconèixer els 7 primers dies de les aparicions (a Fàtima va haver-n’hi només 6 …), considerats com autèntics per aquesta Comissió, convertint a Medjugorje en un veritable lloc d’aparicions marianes. Un sol dia d’aparició hagués estat suficient per posicionar a Medjugorje en la llista de les aparicions reconegudes per l’Església.

Veniu en gran nombre; així s’així s’afanyarà la realització dels plans de Maria i la vinguda del signe sobre el Podbrdo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estimada Mare de Déu, veient tal com està el món, més que mai acudim a tu, Refugi dels pecadors i Mare amorosa. Apressa el dia del triomf del teu Cor Immaculat i escurça el temps de les llàgrimes; t’ho supliquem! Estàs buscant col·laboradors, apòstols? Aquí ens tens!

Germana Emmanuel +

 

PD 1- La Vicka pateix molt a causa de la seva esquena. Pregueu perquè el seu gran desig es realitzi: poder tornar a compartir el seu testimoni amb els pelegrins.

PD 2- Els fruits de les nostres properes missions dependran molt de la intercessió de cada un de vosaltres. Espanya el setembre, Itàlia a l’octubre i l’Argentina, Xile i Uruguai al novembre. Us donarem més detalls a finals d’agost.

PD 3- El Festival de Joves va ser meravellós. Va congregar desenes de milers de joves i més de 500 sacerdots de 70 nacions del món, el que va permetre que els joves veiessin el rostre preciós de l’Església en marxa. Més de 700.000 persones van poder seguir el festival en viu per Internet. Us comparteixo un petit muntatge en vídeo sobre els joves de la nostra casa …

PD 4- El proper Direct en francès tindrà lloc el 3 de setembre; no hi haurà Direct a l’agost. El Direct del 26 de juny es pot veure a https://www.enfantsdemedjugorje .fr/direct-du-26- annivrersaire-des-aparitions/

PD 5- Entrant a http ://www.enfantsdemedjugorje .fr/index.php/prier-videos. html trobaran “petits consells espirituals” de 10 minuts de durada (en francès). Igualment s’ha creat una nova pàgina Facebook per Children of Medjugorje (en francès) https://www.facebook.com/pages /Enfants-de-Medjugorje/8089517 42534244?ref=hl i a Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLfiDVjNunGOiR0KBoyKir AToCwttny2u3

PD 6- Pensem en obsequiar els nostres amics amb bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units: info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibreria Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307