20/10/2016 – L’obediència generosa de Maria

Una de les virtuts que hem d’imitar de la Mare de Déu Santíssima és “l’obediència”, ja que segons el que coneixem, des de la seva infància, Maria es va mostrar obedient als seus pares i després també en el gran esdeveniment de l’Anunciació on Maria en conèixer el pla de salvació només respon: “Sóc l’esclava del Senyor, que es compleixin en mi les teves paraules” Lc 1,38. Així doncs rescatem de Maria la virtut més sublim de totes que és l’obediència.

Actualment, tot i que el món estigui molt desfigurat del vertader rostre de Déu, hem de ser obedients al missatge de Jesús i portar-lo a tots els racons del món. Entenem que l’obediència impedeix els efectes nocius de l’egoisme i els errors que ens porten els llaços del dimoni. Per tant és necessari endinsar-nos a l’obediència del Pare encara que el món estigui contra nosaltres, ens hem de convertir en víctimes i màrtirs per amor a Déu i per la nostra opció preferencial per als pobres i necessitats.

La Reina de la Pau, en els seus missatges d’amor ens crida especialment a combatre el dimoni amb la pregària, amb la vivència dels sants sagraments i amb el nostre testimoni. És hora de despertar-nos de la peresa espiritual i obeir el que ens demana la Mare de Déu, tal com ella ho va fer amb el pla de salvació.

Font: www.centromedjugorje.org