20/05/2016 – La crida continua…

La vida és curta

Darrerament no rebo trucades, potser perquè no tinc mòbil. Rebo totes les trucades al telèfon fixe i els missatges que em deixen al contestador. Aquestes trucades i missatges em conviden, normalment, a respondre enquestes i ofertes de llançament. Sempre les ignoro i mai no les responc.

La Nostra Mare es truca sovint a través dels missatges de Medjugorje. Ahir va tornar a trucar en el seu darrer missatge a la Marija. També em va recordar que Déu ha estat intentant posar-se en contacte amb mi. Li responc les trucades? Algú ho fa?

Potser és per això que la Nostra Senyora ens convida constantment en els seus missatges de Medjugorje a anar cap a Ella i cap al seu Fill. Ells busquen una resposta i la Nostra Senyora, mare que espera amb esperança, ens dóna les gràcies per endavant, esperant que em decideixi a respondre.

Ella sempre em recorda que la vida és curta, a mi, que no trobo prou hores durant el dia per acabar de fer tot allò que vull fer. No, en la darrera etapa de la meva vida, sé exactament el que vol dir quan afirma: “Fills meus, la vida és curta”.

Molts amics i familiars han deixat aquesta vida inesperadament i amb menys anys dels que tinc jo ara.

Així que el missatge és clar per a mi: fes un bon ús del temps que et queda, no perdis el temps per camins equivocats; manté la làmpada plena d’oli; i en els moments en els que em sento força inútil i no puc aconseguir gran cosa, sempre em queda la pregària.

Es pot aconseguir tant, amb la pregària! Per als altres i per a un mateix.

Pregar no és mai una pèrdua de temps; és fer-ne un bon ús, ens quedi molta vida o ens quedi només un dia de la nostra curta vida.

 Font: crownofstars