20/02/2022 – Benedicció de la Mare de Déu de Vil·la Gospa

Com bé sabeu, el Senyor ens beneeix, des de fa uns anys, amb Vil·la Gospa, casa espiritual de l’Associació Amor de Déu que pretén ser el pulmó de pregària de tots aquells formen part o s’acosten a aquesta associació humil, que cerca fer arribar a totes les ànimes el missatge de pau i esperança que ens dóna la Mare de Déu a Medjugorje.

És per això que dediquem molts esforços per fer de Vil·la Gospa una casa d’acollida, un petit racó a casa nostra que ens traslladi a Medjugorje i sobretot a l’escola de Maria, l’escola que des de fa més de quaranta anys Ella ens convida a seguir.

Ens plau convidar-vos a l’acte de benedicció de la Gospa que hem construït a mode de reproducció de la que es troba al Podbrdo o muntanya de les aparicions de Medjugorje.

La benedicció d’aquesta imatge, que ha estat portada des de Medjugorje, es farà el proper diumenge 20 de febrer i serà presidida per l’Excm. i Rvdm. Mons. Sergi Gordo Rodríguez, bisbe auxiliar de Barcelona, acompanyat del nostre Consiliari, Mn. Pere Montagut.

Aquesta jornada festiva començarà a les 12:00 h, amb la celebració de la Santa Missa (una hora abans la casa anirà donant la benvinguda a tots els qui us atanseu). Després d’un dinar que prepararan els voluntaris de l’associació i que tindrà un cost econòmic, a les 16:00 h resarem el Sant Rosari. La benedicció de la Mare de Déu per part del bisbe auxiliar serà a les 17:00 h.

Serà una alegria molt gran poder comptar amb la presència de tots els que d’una manera o una altra formeu part de la família medjugoriana. Els que heu anat a Medjugorje i vulgueu conèixer un entorn que us recordi el vostre pelegrinatge a la terra de Maria, esteu convidats a viure una jornada de fraternitat, alegria i pregària.

Cal inscriure’s mitjançant un breu formulari, al que podeu accedir a través del link següent:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsDA7fzuwLkQgmueacyqkTfHFup7xrqT6_P7hpGvheDDm6LA/viewform

Tots els que formen part d’Amor de Déu esperem poder-vos acollir i saludar-vos personalment.”

Units en Crist i en la pregària,

Oriol.