20/02/2020 – Grup de pregària de joves a La Concepció

Un cop al mes, els joves adults que han peregrinat a Medjugorje amb l’associació Amor de Déu comparteixen una hora de pregària davant del Santíssim. El grup, dirigit per Mn. Salvador Juanola, està format principalment per joves adults que han peregrinat a Medjugorje, però també està obert a tots els tinguin ganes d’endinsar-se en l’espiritualitat de Maria Reina de la Pau en companyia d’altres joves.

El grup segueix l’espiritualitat de Maria Reina de la Pau: comença amb la Invocació a l’Esperit Sant, segueix amb el rés del Sant Rosari i la meditació del missatge de la Mare de Déu del mes, i acaba amb la processó del Santíssim beneint a cada un dels membres del grup. Tot això en adoració al Santíssim des del principi i amb cants de Medjugorje.

El lloc de trobada és la parròquia de La Concepció, concretament la Capella de Montserrat (C/ Roger de Llúria, 70 bis, Barcelona).

La propera trobada de pregària de joves serà el 20 de febrer a les 21:00h.

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb l’Ester (659.560.956), la Isabel (650.896.439) o bé escriure a virgendemedjugorje@amordedeu.org.