2 de setembre de 2017 – Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 – El 2 de setembre de 2017, la Mirjana va rebre l‘aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una gran multitud. Després va transmetre el missatge següent de la nostra Mare:

“Estimats fills, qui millor que jo us podria parlar de l’amor i del dolor del meu Fill? He viscut amb Ell, he patit amb Ell. Durant la vida terrenal he experimentat el dolor, perquè era mare. El meu Fill estimava els pensaments i les obres del Pare Celestial, el veritable Déu i, com Ell em deia, va venir per redimir-vos. Jo amagava el meu dolor en l’amor. Però vosaltres, fills meus, teniu nombroses preguntes, no compreneu el dolor. No compreneu que, a través de l’amor de Déu, cal que l’accepteu i el suporteu. Cada ésser humà l’experimentarà en menor o major mesura, però amb la pau a l’ànima i en estat de gràcia hi ha esperança: és el meu Fill, Déu nascut de Déu. Les seves paraules són la llavor de la vida eterna que, sembrades en les ànimes bones, produeixen nombrosos fruits. El meu Fill ha experimentat el dolor perquè ha carregat sobre ell mateix els vostres pecats. Per això, fills meus, apòstols del meu amor, vosaltres que patiu, sapigueu que el vostre dolor es convertirà en llum i glòria. Fills meus, mentre esteu suportant dolor, mentre esteu patint, el Cel entra en vosaltres. I vosaltres, doneu una mica de Cel i molta esperança als qui teniu al voltant vostre. Moltes gràcies!”

Vegeu l’aparició aquí:

 

2. Esdeveniments estranys! Durant aquesta aparició, es va produir, una vegada més, un fenomen força comú. Però aquesta vegada va ser a una escala que mai havia vist abans. Tan bon punt va apareix la Mare de Déu, molta gent va començar a blasfemar i a cridar com animals. Això va continuar durant una estona i després es va anar calmant gradualment. Quan les persones que estan turmentades per dimonis estan en presència de la Mare de Déu, aquests dimonis de vegades manifesten la seva ira d’aquesta manera.

Al final de l’aparició, un sacerdot que estava entre nosaltres em va dir que havia percebut l’arribada de la Mare de Déu dins de la seva ànima i el núvol lluminós sobre el qual Ella es trobava. Aquest núvol lentament es va moure cap avall i va empènyer els dimonis a l’abisme. Això va desencadenar la seva revolta i fins i tot els va portar a lluitar els uns contra els altres. Aquest sacerdot pertany a un equip que treballa amb un exorcista cada setmana i té el do de veure amb esperit allò que està passant en l’àmbit invisible. Aquestes realitats no són noves; l’evangeli ens en revela un grapat. No obstant això, als nostres dies, amb la creixent quantitat de pràctiques nocives i els greus pecats que es cometen, moltes persones obren les seves portes a Satanàs i als seus àngels sense que en siguin conscients. Preguem molt, doncs, a la Mare de Déu, perquè va ser triada per Déu per aixafar el cap de la serp. Ella és la millor exorcista després de Jesús! El rés del Rosari és una arma molt poderosa contra les forces del mal.

Un exorcista de la diòcesi de Milà, Don Ambrogio Villa, va informar del que Satàn va dir durant un exorcisme recent. Forçat a respondre les preguntes que el sacerdot li va fer, Satàn va dir: “Per a nosaltres (dimonis), Medjugorje és el nostre infern a la terra” (vegeu PS1). Cap sorpresa! Vista la intensitat de les pregàries que envolten les visites quotidianes de la Mare de Déu, vistes les nits d’adoració amb milers de persones, vista la gran quantitat de confessions, de conversions i reconciliacions sinceres, no és sorprenent que l’enemic de la humanitat se senti horroritzat. Però hem de vigilar! Està fent tot el possible per oposar-se al pla de la Mare de Déu i destruir-lo. És per això que la nostra Mare Celestial compta amb nosaltres més que mai. Ella ens va tornar a demanar aquest mes a la Creu Blava amb l’Ivan, que preguéssim pels plans que té per a Medjugorje i pels seus projectes. “Necessito les vostres pregàries per ajudar al món”, va dir al començament de les aparicions. No li girem l’esquena, perquè les nostres pregàries i el nostre dejuni són molt importants. De debò que tot depèn de la nostra bona voluntat de viure els seus missatges o ignorar-los.

3. Amb qui estàs patint?

La Mare de Déu ens ha donat un missatge extraordinari! Permeteu-me que intentar explicar-lo.

Quan ens sentim segrestats pel patiment, s’obre una ferida dins nostre, i aquesta ferida ens fa molt sensibles i vulnerables. Complagut de veure’ns tan vulnerables, Satanàs aprofita aquest fet i intenta infectar aquesta ferida oberta injectant els seus propis verins, els seus propis pensaments. Ell farà suggeriments subtils a les nostres consciències, amb paraules torçades, fent servir la debilitat de la nostra naturalesa danyada pel pecat. Intenta fer-nos creure que aquests suggeriments provenen de nosaltres.

Per exemple, la desesperació: “Tenint en compte tot el que ja heu patit, no podeu aguantar aquest cop nou, és millor matar-vos”.

Dubtes sobre l’amor de Déu: “Creus que Déu t’estima? No del tot! Mira què t’està! No cal que et molestis més a anar a missa o a resar més, estàs perdent el temps, a aquest Déu no l’importes gens!”

Revolta: “Per què m’ha passat això? Per què Déu m’ha pres el meu marit tan jove, mentre que la meva veïna, que ni tan sols creu en Déu, encara té el seu? Que injust! ”

Amargor: “Bé, tot s’ha acabat, m’estic tancant. Deixa’m sola! La meva vida ara no té sentit ”

Odi: “Aquestes persones que et fan mal, es mereixen que les odiïs! Venja’t! Els faràs pagar el que t’han fet, amb sang! ”

Culpa: “Aquest judici m’ha caigut perquè m’ho mereixo! És un càstig de Déu perquè no sóc bo”.

La llista podria seguir i seguir … No escolteu cap d’aquests suggeriments, fins i tot si envaeixen violentament la vostra ment. Satanàs sempre fa molt soroll. Si l’escoltem, encara patim més i perdem la pau completament. Com podem discernir això? Comparem aquests suggeriments amb les paraules de Jesús a l’Evangeli. Creus que Jesús diria que “t’has de venjar?” o que “has d’odiar a aquesta persona”? o que “t’has de tancar”? “Matar-te”? “Dubtar de l’amor del Pare”? És clar que no! Així que ens hem de desconnectar d’aquests pensaments i dir-li a Jesús “No vull aquests pensaments, no són meus. L’enemic està darrere meu, però he triat estar amb tu! ”

Jesús mateix entra a les nostres ferides, però d’una manera completament diferent. En el silenci del nostre cor, xiuxiueja: “No tinguis por! Estic amb tu! El teu patiment també és meu. Mira les meves mans, els meus peus i el meu costat. També he patit. Junts, tu i jo, ho farem “.

I llavors Jesús ens demana un favor: “Dóna’m la teva ferida”. Oferiu el vostre dolor! “Si oferim el nostre patiment a Jesús, el rep amb gran gratitud. I què en fa? El posa sobre les seves pròpies ferides i se n’apropia! I què en va sortir, de les ferides de Crist? Amargor, odi, desesperació? Definitivament no! De les seves ferides va venir la curació, el consol, la pau, el perdó, totes les gràcies i fins i tot els sagraments. El seu sofriment és redemptor. “Per les seves ferides ens sanem” diu sant Pau. Per tant, el nostre sofriment, quan està lligat al seu sofriment, es converteix en redemptor i participem en la feina de la redempció realitzada per Crist. Només hi ha un Redemptor i aquest és Jesucrist. Però havent ocultat els nostres sofriments en les ferides de Crist, l’ajudem a allargar encara més la gràcia de la salvació. A través del baptisme, realment ens convertim en el cos de Crist. “Ara estic content de patir per vosaltres i de completar així en la meva carn allò que manca als sofriments del Crist en bé del seu cos, que és l’Església”, diu Sant Pau (Col 1:24). A continuació, es converteixen en co-redemptors, igual que la Mare de Déu és la redemptora (vegeu PS 2). Així és quan els nostres patiments es converteixen en alegria, no perquè ens agradi patir (que seria una perversió), sinó per l’amor de Crist, veient els fruits de la salvació assolits per la nostra ofrena. L’ànima experimenta la seva major alegria quan es troba en un amor profund i íntim amb Crist i en la nostra participació en la seva tasca. Totes les alegries del món no són res en comparació amb aquesta alegria. Perquè, efectivament, “el cel entra en nosaltres”.

“Apòstols del meu amor, vosaltres que patiu, sapigueu que el vostre dolor es convertirà en llum i glòria. Fills meus, mentre esteu suportant dolor, mentre esteu patint, el Cel entra en vosaltres. I vosaltres, doneu una mica de Cel i molta esperança als qui teniu al voltant vostre”.

Aquesta és la veritable pregunta: quan pateixo, quina veu escolliré escoltar? Pateixo amb el malvat que vol destruir-me, o amb Jesús que vol salvar-me?

4. El 8 de setembre, per a la Nativitat de la Mare de Déu, l’Ivan va rebre una aparició a la Creu Blava i Maria ens va convidar novament a pregar per les famílies, els joves i per la santedat a les famílies. “Estimats infants, també avui us voldria convidar a pregar per les famílies. Pregueu per la santedat a les famílies, pregueu pels joves! Els meus fills han desaparegut. S’han allunyat del meu Fill Jesús. Pregueu, estimats fills! Sapigueu que prego per tots i intercediu per vosaltres davant el meu Fill”.

5. Aquest mes, just abans de la festa del Sant Pare Pio, passaré dels 60 als 70. En aquesta ocasió, agraeixo al meu Creador el do de la vida, i per haver-me cridat a ser consagrada a Ell. El “cònjuge” que em va donar és tota la meva alegria. Li demano la possibilitat de servir-vos, estimats amics, durant molt de temps, si és la seva voluntat. Us puc demanar un regal d’aniversari meravellós? Demaneu a un sacerdot que celebri una missa perquè el pla de Maria sigui plenament complert. Que el seu somni es faci realitat: potser Medjugorje torni a experimentar el zel dels primers dies de les aparicions! GRÀCIES amb tot el cor.

6. El proper Directe en francès serà el 3 d’octubre. El del 3 de setembre el podeu veure a:

Retransmission du direct du 3 septembre 2017

Benvolguda Gospa, gràcies per revelar-nos una visió del teu secret sobre el sofriment. Sí, els teus fills estan patint! Si us plau, vine a recollir les nostres llàgrimes i ofereix-les al teu Fill Jesús. Consola’ns i enforteix-nos en aquesta batalla espiritual contra el mal. Estigues al costat dels qui pateixen i fes-nos àngels de consol i de pau.

Germana Emmanuel +

PD: Estem pregant per les persones afectades de Florida! Recordem aquest missatge clau donat tot sovint per la Gospa: Mitjançant el dejuni i la pregària podem: 1 – prevenir les guerres, 2 – aturar les guerres, 3 – suspendre les lleis de la natura! (tsunamis, allaus, terratrèmols, inundacions …) VIU els meus missatges, va dir la Mare de Déu. A través de la pregàia i el dejuni, pots obtenir-ho tot “.

PS1. Aquest testimoni el pots veure a:

PS2. Des del 1945 fins el 1959, la nostra Mare de Déu es va aparèixer a Amsterdam a Ida Peerdeman. Ella va demanar que l’Església l’anunciés com un dogma triple anomenat “Co-Redemptora, Mitjancera i Advocada”.

PS3. La salut de la Vicka ha millorat una mica, gràcies per les vostres pregàries. És possible que reprengui les seves reunions amb els pelegrins d’aquí un mes. Ho desitgem tant!

PS4. Les nostres futures missions, els fruits de les quals dependran molt de la vostra intercessió: 12 ciutats a Espanya del 15 al 26 de setembre. Itàlia a l’octubre (Torino, Gènova, Milà i Roma). Argentina, Uruguai i Xile al novembre. Els detalls es donen en els idiomes pertinents.

PS5. Experimenta un romiatge virtual! No pots venir a Medjugorje? Medjugorje vindrà a tu! A www.IMedj.net, rebreu les gràcies especials d’11 llocs importants a Medjugorje. (en francès)

A casa, reseu el Rosari i uniu-vos amb Sr. Emmanuel (en francès) visitant el lloc: https://imedj.net/index.php/2016/02/29/chapelet-les-mysteres-douloureux-sur-la-colline/

PS6. Descarregueu-vos els fitxers MP3 I feu-los córrer! Feu clic aquí per veure tot el que hi ha disponible. https://sremmanuel.org/product-category/download/

PS7. Consulteu la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/

PS8. Seguiu el programa del vespre de la parròquia de Medjugorje, a: https://medjugorje.hr/en/live-streaming/

PS9. Escriviu-li una carta a la Mare! Envieu-la a “Reina de la Pau”, BP 2157, F – 06103 Nice cedex, France. La lliurarem a un dels vidents i Maria us respondrà en la pregària.

PS10 Pensem en obsequiar els nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307