2 d’abril de 2017, Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 d’abril de 2017 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, apòstols del meu amor, de vosaltres depèn difondre l’amor del meu Fill a tots aquells que no l’han conegut; vosaltres, petites llums del món, a les que amb amor maternal us ensenyo a brillar amb esplendor plena. La pregària us ajudarà, perquè la pregària us salva, la pregària salva el món. Per això, fills meus, pregueu amb paraules, amb sentiments, amb amor misericordiós i amb sacrifici. El meu Fill us ha mostrat el camí, Ell, que s’ha encarnat i ha fet de mi el primer calze, que amb el seu Sacrifici sublim us ha mostrat com heu d’estimar. Per tant, fills meus, no tingueu por de dir la veritat. No tingueu por de canviar vosaltres mateixos i de canviar el món difonent l’amor i fent-ho tot perquè el meu Fill arribi a ser conegut i estimat, estimant els altres en Ell. Jo, com a Mare, estic sempre amb vosaltres. Prego al meu Fill perquè us ajudi per tal que en la vostra vida hi regni l’amor: l’amor que viu, l’amor que atreu, l’amor que dóna vida. Aquest és l’amor que jo us ensenyo, l’amor pur. De vosaltres depèn, apòstols meus, reconèixer-lo, viure’l i difondre’l. Pregueu pels vostres pastors amb sentiment, perquè amb amor puguin testimoniar el meu Fill. Moltes gràcies!”

2. Medjugorje en estat de xoc!

El dimecres 29 de març va ser un dia històric a Medjugorje! Per primera vegada en gairebé 36 anys d’aparicions, un enviat especial del Papa va entrar oficialment a la parròquia de Medjugorje. Ben aviat Monsenyor Hoser va resultar ser un amic, un amic de veritat. El dissabte 1 d’abril de 2017 va celebrar la missa internacional del vespre en presència d’una gran multitud. En veure’l caminar en processó cap a l’altar, amb la seva mitra d’arquebisbe, vam pensar: “Aquí tenim Roma venint a Medjugorje!”

Al principi, ens preguntàvem què diria sobre Medjugorje en la seva homilia. Ens hem inspirat i sorprès per les seves paraules. Les seves paraules eren les d’un pastor, un home a la terra amb un esperit de bon cor que, per sobre de tot, busca el bé de les ànimes i no dubta d’impartir la veritat de l’Evangeli. L’homilia, així com la conferència de premsa que va oferir als periodistes l’endemà, eren plenes de pau. El millor de tot, la seva alegria d’estar amb nosaltres, era molt palpable. Ell va superar les nostres expectatives! De fet, Mons. Hoser ens va animar! Aquestes són algunes de les coses que va dir:

“Aquest culte, que és tan intens aquí, és extremadament important i necessari per a tothom … Preguem per la pau, perquè avui dia les forces de la destrucció són enormes … Necessitem una intervenció del Cel, i això és el que la presència de la Mare de Déu és! És una iniciativa de Déu. I així m’agradaria animar i confortar com a enviat especial del Papa!”

(Aquesta frase va provocar un gran aplaudiment. Molts es va sentir superats per l’emoció i pel plor d’alegria (jo entre ells!). Podeu escoltar a la seva homilia en anglès aquí:!. Http://marytv.tv/?page_id=1647

I l’homilia en francès a :. www.enfantsdemedjugorje.fr)

Aquestes paraules són significatives venint d’un enviat oficial del Papa! Ens omplen d’una alegria immensa. El diumenge 2 d’abril va visitar en privat la meva comunitat de les Benaurances, amb el pastor Fra Marinko Sakota.

Per als periodistes va dir: “Digueu a tothom que a Medjugorje ens trobem amb la Llum! Desitjo que tingueu la possibilitat d’inscriure-us en un seminari aquí, per descobrir el que encara no sospiteu. “(Veure PD 1)

3. Fàtima, preparació de Medjugorje!

El 13 de maig celebrarem el 100è aniversari de la primera aparició de Maria a Fàtima, així que tenim tot un mes perquè aquest esdeveniment sigui una veritable festa! Però com?

En primer lloc, rellegint els missatges donats per la Mare de Déu als 3 visionaris. Aquesta és una necessitat si es desitja ser educat per la Mare de Déu. De fet, aquestes aparicions són una iniciativa divina d’importància capital, que posen una llum especial en el resultat final de la nostra lluita i ens omplen d’esperança. “Al final, el meu Cor Immaculat triomfarà!”, va dir als pastorets Lucía, Francisco i Jacinta el 13 de juliol de 1917.

Quina profecia tant meravellosa!

Per fer la celebració més completa, podem tornar-nos a consagrar al Cor Immaculat de Maria i tenir en compte cadascuna de les seves peticions, que, si les haguéssim seguit abans, ens hauríem estalviat milions de morts i molts altres problemes.

Quina és la relació amb Medjugorje? Segons Sant Joan-Pau II, “Medjugorje és la continuació i la realització de Fàtima.” (Veure PD2). Les 6 aparicions a Fàtima van donar al món un programa a seguir per posar fi a la Primera Guerra Mundial i per aconseguir finalment un veritable temps de pau per al món, un problema que avui és més rellevant que mai.

A Medjugorje, la Mare de Déu no només repeteix les mateixes peticions per aconseguir la pau (el rés del Rosari, la penitència, la consagració, etc.), sinó que també ens ofereix una cosa excepcional: entrenar-nos diàriament per fer de nosaltres “apòstols del seu amor”. En resum, podem dir que Medjugorje és el manual d’instruccions de Fàtima. Alegrem-nos: la Reina de la Pau compta amb cada un de nosaltres per ajudar-la a portar a terme el seu pla que tan sovint ens recorda!

Heus aquí un petit testimoni: el 1989, durant la meva segona peregrinació a Medjugorje, em va cridar l’atenció un missatge: “Estimats fills, cada un de vosaltres sou importants per a mi, us necessito! Sense vosaltres no puc ajudar el món. “Em va commoure profundament! Jo sabia que la necessitàvem a Ella, però mai m’hauria imaginat que Ella ens pogués necessitar a nosaltres. Així que immediatament vaig respondre: “Mare, sóc aquí, si em necessites” Com a resultat, Ella ràpidament em va contractar i encara no ha acabat!

Aquesta crida tan urgent es dirigeix a tots i cadascun dels seus fills, sense excepció. Qualsevol, ja sigui algú postrat en un llit en un hospital o algú sa, jove o vell, ric o pobre, casat o solter, la Mare de Déu espera que anem a dir-li que Sí amb tot el nostre ésser per convertir-nos en els seus instruments, i millor encara: en els seus Apòstols. No cal que dubtis perquè mai ningú no s’ha penedit de donar-se a si mateix sense reserves a Maria! Amb aquesta corona de Sis, el profund desig de Maria, que ja va anunciar a Fàtima, s’accelerarà enormement: el triomf del seu Cor Immaculat sobre la foscor que ens envolta.

4. De genolls per França

Les eleccions presidencials són a tocar, no és massa tard per posar-nos de genolls davant Déu i demanar la seva gràcia per al meu estimat país, que està en una situació desastrosa. Entre d’altres iniciatives ben assessorades proposo “De genolls per França” per a tots aquells que són conscients de la magnífica crida per França, i que volen fer retrocedir l’apostasia que s’està imposant ara, i per reviure la fe cristiana.

Aquí teniu algunes propostes que cada un de nosaltres pot triar i adoptar: oferir una missa, resar, oferir una hora d’adoració davant el Santíssim Sagrament (fins i tot ocult en el tabernacle), oferir un camí de la Creu, pregar als Sants francesos preferits (veure PD 3), rebre el sagrament de la Reconciliació, fer reparació pels teus pecats, dejuni de paraules innecessàries, del tabac, la televisió, el menjar, etc.

5. Sta. Teresa de Calcuta i el pecat del judici.

Durant aquesta campanya electoral és bo d’observar l’actitud dels sants per netejar la ment de tots els discursos polítics. Tot i que els candidats al poder poden sentir-se obligats a demolir als seus oponents a fi de pujar en les enquestes, els sants van adoptar altres mètodes per aconseguir la veritable grandesa, el tipus que construeix i porta la pau.

Com qualsevol nen, la mare Teresa estava en bones mans amb la seva mare a Skopje. A casa, quan un dels seus 3 fills remugava contra un mestre o una altra persona, ella apagava immediatament el llum. A continuació explicava que ella no volia pagar l’electricitat per als nens que estaven dient coses dolentes d’altres.

En el seu estil tan directe, la mare Teresa, que havia après la lliçó, emetia un bon raig de llum sobre el pecat del judici que sempre li fa mal a l’amor fraternal. Uns quants exemples:

“És millor excusar que acusar.”

“Mentre jutges algú, no tens temps d’estimar-lo.”

Davant d’algú que estava criticant la corrupció que estava molt estesa a Calcuta, va exclamar: “Sé molt bé que hi ha corrupció a Calcuta! Però també sé que hi ha el bé, i trio veure el bé! “

Quant als insults que un pot rebre, ella va dir: “Si algú t’acusa, pregunta’t: té raó?” Si té raó, vés a demanar-li perdó. Si s’equivoca, llavors aprofita l’insult que has rebut amb les dues mans. No el deixis caure, aprofita aquesta oportunitat per oferir-lo a Jesús com un sacrifici. Alegra’t de poder-li oferir una cosa valuosa”.

Ella mateixa ho va practicar i va arribar a dir: “Hi ha un pecat que mai he hagut de confessar, el de jutjar a algú.” (Veure PD 4)

El proper Direct serà el 3 de maig a les 9 p.m. en francès

Parlaré sobre el missatge del dia 2 el dia 3 a:

https://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html

8. La Novena de la Divina Misericòrdia comença el 14 d’abril fins el diumenge després de Pasqua, el 22 d’abril.

Aprofitem la gràcia promesa per Jesús a Santa Faustina per a tots nosaltres, especialment per a la conversió dels cors més endurits i els moribunds. Jesús està buscant nous apòstols de la Divina Misericòrdia!

Es concedeix indulgència plenària als qui resin aquesta Novena en les condicions requerides. Vegeu www.faustine-message.com.

Una lectura obligatòria: el Diari de Santa Faustina, disponible en llibreries i a Amazon.

Estimada Mare de Déu, com podem no estar en comunió amb el teu cor maternal, en aquests dies de passió i glòria quan tu estaves unida en un sol cor amb el del teu Fill Jesús! Si us plau, introdueix-nos en aquesta comunió d’amor que tan bé coneixes, i que és un tastet de la nostra felicitat al Cel!

Germana Emmanuel

 

PD 1 – Si l’Arquebisbe Hoser hagués pronunciat alguna paraula negativa sobre Medjugorje, el dia següent els mitjans de comunicació “catòlics” ho haurien publicat amb grans titulars. Per què no han dit res sobre aquest esdeveniment que marca un punt d’inflexió en el cas de Medjugorje? Què tenen por de mostrar al públic?

La conferència de premsa de Monsenyor Hoser la podeu veure aquí:

P.D. 2 – Joan Pau II va dir això a l’arquebisbe Paolo Hnilica, 7 anys abans que la mateixa Mare de Déu hagués explicat la connexió entre Fàtima i Medjugorje en el seu missatge d’agost de 1991. El Bisbe Hnilica tornava de Moscou, on havia consagrat Rússia en unió amb els bisbes del món sencer i el Sant Pare, el 24 de març de 1984.

Vegeu la història completa d’aquest esdeveniment a “Medjugorje, el triomf del cor” (EDB), el capítol 25 de agost de 1991, “Pravda deia la veritat.”

Aquí teniu el missatge: “Estimats fills, avui també us convido a l’oració, ara més que mai el meu pla ha començat a realitzar-se. Satanàs és fort i vol escombrar tots els plans de pau i alegria i fer-vos pensar que el meu Fill no és fort en les seves decisions. Per tant, us crido a tots, benvolguts fills, a pregar i dejunar encara més fermament. Us convido renunciar durant nou dies perquè amb la vostra ajuda tot el que volia fer a través dels secrets que van començar a Fàtima es pugui complir. Us convido, estimats fills, a entendre la importància de la meva vinguda i la serietat de la situació. Jo vull salvar totes les ànimes i presentar-les a Déu. Per tant, preguem perquè tot el que he començat es realitzi en la seva plenitud. Gràcies per haver respost a la meva crida “.

(25 d’agost de 1991)

P.D. 3 – Aquí teniu un llistat de sants francesos, entre d’altres: St. Denis, St. Martin, St. Remi, St. Louis, Sta. Geneviève, Sta. Jeanne d’Arc, Sta. Odile, St. Bruno, St. Bernard, St. Dominique, St. Jean Eudes, Sta. Marguerite-Marie, St. François de Sales, Sta. Jeanne de Chantal, St. Benoît Labre, St. Vincent de Paul, Sta. Louise de Marillac, St. Yves, St. Alain de la Roche, St. Claude de la Colombière, St. Louis-Marie Grignon de Montfort, St. Jean-François Régis, St. Jean Vianney Curé d’Ars, St. Louis i Zélie Martin, Sta. Thérèse de l’Infant Jesús, Sta. Elisabeth de la Trinitat, Sta. Germaine, Sta. Bernadette, Sta. Catherine Labouré, Sta. Agnès de Langeac, St. Jean-Baptiste de la Salle, pare Brottier, St. Fréderic Ozanam, Sta. Sophie Barrat, Anne-Marie Javouhey, Sta. Thérèse Couderc, Sta. Marie de l’Incarnation, Sta. Jeanne Jugan, tots els sants màrtirs de la Revolució Francesa, St. Josep Marchand a la Cotxinxina, St. Pierre Chanel a Oceania, St. Théophane Venard au Tonkin, st Jacques Berthieu à Madagascar, St. Jean-Gabriel Perboyre a la Xina, St. Charles de Foucauld, els monjos màrtirs de Thibhirine, la venerable Marthe Robin, Anne de Guigné, Benoîte Rancurel de Laos, Marie-Eugène de l’Infant Jesús, Marie-Marthe Chambon, Mare Yvonne-Aimé de Malestroit, i tots els sants de les nostres famílies, etc.

P.D. 4 – El Pare Leo Maasburg va descriure la vida diària amb la Mare Teresa al seu meravellós llibre, “Mother Teresa of Calcutta: A Personal Portrait”: Lighthouse Media.

P.D. 5 – Les nostres properes missions seran a Galilea (abril), a Irlanda (maig), a Àsia (juliol) i a Espanya (setembre). La vostra intercessió serà molt ben rebuda!

PD 6 – Del 24 al 27 de maig de 2017 es celebrarà a Medjugorje un seminari internacional per a la vida, facilitat pel Pare Ante Vuckovic sobre el tema “Que la teva caritat sigui gran i més abundosa” (Fil 1: 9). Aquest seminari és per als metges, personal mèdic, els que defensen la vida, les persones que han perdut un fill, aquells que han estat ferits per una avortament o per un avortament involuntari, per les parelles què desitgen tenir fills, per als activistes pro-vida, víctimes de la violència en la família, les mares solteres, dones embarassades … Tarifes: 40 € per pers. Registrar-se per escrit a seminar.marija@medjugorje.hr o per fax + 387 36 651 999 (per Marija Dugandzic).

PD 7 – Com ens pots ajudar? Per accelerar la traducció del llibre “Escandalosa Misericòrdia”, encara necessitem la pregària i experimentats traductors eslovac-Italià Francès-Anglès-hebreu o en hebreu, francès-eslovac. Si us plau, escriviu-nos atgospa.fr@gmail.com. Gràcies!

PD 8 – La Vicka encara és a Zagreb per a la seva teràpia, però s’està recuperant molt. Continuem pregant perquè pugui tornar a casa aviat.

P.D. 9 – Les Newletters de la germana Emmanuel es poden rebre en molts idiomes!

Francès: Gospa.fr@gmail.com

Italià: Vannalvisepg@gmail.com

Alemany: Wolfgang@trautmann.ca

Anglès: Commentscom@gmail.com

Castellà: Gisele.riverti@gmail.com

Flamenc: Gclaes@scarlet.be

Croat: Djeca.medjugorja@gmail.com

Portuguès: Medjugorje.portugal@gmail.com

Xinès: Teresamedj@gmail.com

Àrab: Friendsofmary@live.com