19/12/2016 – Un infant molt malalt, bessones de camí… la Mare de Déu els va ajudar en el moment més dur

El Nacho i la Paula són un matrimoni a qui ha tocat patir molt, però justament per això han pogut experimentar la misericòrdia de Déu, tot i la malaltia greu de la seva filla amb la que els van pressionar perquè l’avortessin, i totes les iniciatives que s’han portat a terme després per ajudar a la seva petitona i a d’altres nens malalts.

El dissabte 10 de desembre van donar testimoni a la parròquia de Colmenar del Arroyo (Madrid).

Aquest jove matrimoni tenia dues filles petites quan la Paula va tornar a quedar embarassada. Al cap de poc temps va començar a trobar-se malament i finalment van descobrir que la nena es trobava afectada per un virus, que en aquest cas concret s’anava alimentant del cervell del bebè.

A aquest patiment enorme s’hi afegeix el fet que tots els metges a qui els derivaven, els empenyien a avortar ja que la seva filla naixeria com un vegetal. Fins i tot els van animar a avortar un cop sobrepassat el límit legal per fer-ho.

Ells no es van plantejar ni de bon tros aquesta possibilitat i van començar a pregar junts demanant que es curés i que la sabessin estimar amb tot el cor si finalment naixia malalta.

Fins i tot es va crear una cadena de pregària per al bebè a Espanya i també a d’altres països.

L’Eugenia finalment va néixer, cosa que ja era tot un miracle, però amb una afectació cerebral molt severa i completament sorda, una situació que no resultava gens fàcil per aquest matrimoni. A més, havien de visitar molts metges, comprar molts medicaments…

I així va sorgir una altra iniciativa, quan el Nacho va dir que començaria a córrer per l’Eugenia, per veure si alguna empresa l’ajudava a sufragar les despeses. Aquesta carrera es va acabar convertint en l’associació Run4smiles o “Jo corro per l’Eugenia” que ara ajuda a moltes famílies amb casos semblants.

Però encara hi havia més sorpreses per aquest matrimoni. Aviat es van tornar a quedar embarassats, aquesta vegada de bessones. L’esgotament físic i mental era aclaparador i llavors va aparèixer la Mare de Déu de Medjugorje a la seva vida, en un moment en el que el Nacho donava la culpa a Déu de la malaltia de l’Eugenia.

I si la Mare de Déu va ajudar la Paula, els recessos d’Emaus van aconseguir reconciliar el marit amb Déu.

I un cop van haver acceptat la realitat de la seva vida, van viatjar junts a Medjugorje a donar gràcies a la Mare de Déu per tots els dons que havien rebut a la seva vida, i allà els va arribar la certesa de que havien d’ajudar a d’altres famílies.

Font: www.religionenlibertad.com