19/07/2014 – Desmentides les paraules del Sant Pare referents a la decisió presa sobre Medjugorje

Nombrosos mitjans de comunicació s’han referit recentment a una notícia que ha estat desmentida pel Pare Miljenko Steko.

“Encara no hi ha una decisió presa pel Sant Pare”: El Provincial de l’Ordre Franciscana d’Hercegovina nega que el Sant Pare hagués dit que resessin per tal que la decisió presa sobre Medjugorje fos la correcta i se sorprèn que un sacerdot d’Estats Units que resideix a Medjugorje fes aquest comentari el 25 de juny.

“Estic realment sorprès per les declaracions del Pare Kevin. No sé d’on ha sortit aquesta interpretació, perquè jo, personalment, mai he fet aquestes declaracions”, digué el Pare Miljenko al Medjugorje Today.

D’absoluta sorpresa fou la reacció del Pare Miljenko Steko, el Provincial de l’Ordre Franciscana a Hercegovina, quan divendres passat descobrí que la seva recent reunió amb el Sant Pare havia generat la impressió de que ja havia pres una decisió sobre Medjugorje.

Parlem d’una notícia que ha sortit a la llum fa pocs dies i que anunciava que el Sant Pare havia pres una decisió sobre Medjugorje.

EXTRACTE DE LA NOTÍCIA QUE HA ESTAT DESMENTIDA

“Pregueu per tal que la decisió que ha pres el Sant Pare sigui la correcta”. Així li ho comunicà el Sant Pare Francesc al Pare Miljenko que recentment s’havia presentat al Sant Pare com el franciscà responsable de la zona on es troba Medjugorje. D’aquest intercanvi de paraules ens n’ha informat el sacerdot d’Estats Units que des de fa anys oficia les misses en anglès a Medjugorje.

Quatre anys després que Benet XVI creés una comissió d’experts per estudiar i investigar els esdeveniments de Medjugorje, el Sant Pare Francesc ha pres una decisió sobre Medjugorje, malgrat que encara no ha estat feta pública. Això es dedueix de les observacions realitzades el passat 25 de juny pel Pare Kevin Devine, sacerdot d’Estats Units que porta més de 10 anys celebrant misses a Medjugorje.

En acabar la Missa en anglès amb motiu del 33è aniversari de les aparicions, el Pare Kevin Devine actualitzà la informació que a Roma es tenia sobre Medjugorje:

“Fa poc, el responsable provincial dels franciscans a la zona de Medjugorje (Pare Miljenko Steko) estigué a Roma amb motiu de la reunió dels responsables superiors de comunitats religioses. En el curs d’aquelles jornades, així com moltes altres, tingueren moments en els quals pogueren estar amb el Sant Pare Francesc”.

Així descriu el Pare Kevin Devine la trobada amb el Sant Pare: “El Sant Pare Francesc estava dret, donant la benvinguda al Superior Provincial (Pare Miljenko Steko) i aquest li digué: “Sóc el Provincial de la zona on es troba Medjugorje”. I la resposta del Sant Pare fou: “Preguin perquè la decisió que he pres sigui la correcta”. El Pare Miljenko Steko li digué al Sant Pare: Ens sentim feliços i seguim pregant per tal que la decisió presa sigui anunciada ben aviat, i evidentment, estem convençuts que la decisió presa estarà guiada per l’Esperit Sant. No obstant, seguim pregant. 

Font: https://www.medjugorjetoday.tv/10607/popes-words-on-medjugorje-decision-refuted/