19/03/2013 – El nou Sant Pare aprovà les visites a Medjugorje

El Sant Pare Francesc

Com a Arquebisbe de Buenos Aires, el Sant Pare Francesc obrí la seva diòcesi als sacerdots de Medjugorje i demanà al Pare Jozo Zovko que el beneís. Poc abans d’anar al conclave a Roma, aprovà els preparatius per l’aparició pública de l’Ivan Dragicevic que congregà 10.000 persones.

Medjugorje és un lloc ben conegut pel Sant Pare Francesc.

En el darrer newsletter de l’organització Children of Medjugorje, la germana Emmanuel Maillard resumeix tres ocasions en les quals el nou Sant Pare, com a Arquebisbe de Buenos Aires, aprovà xerrades públiques per part de gent relacionada amb Medjugorje, a la seva diòcesi.

L’aprovació més recent fou donada fa just unes setmanes:

Part de l’audiència congregada a l’aparició pública del vident Ivan Dragicevic el 6 de març al Luna Park, Buenos Aires, un esdeveniment aprovat pel llavors Cardenal Bergoglio.

“Ell donà la benvinguda al Pare Jozo Zovko a la seva missió a l’Argentina. Ell donà la benvinguda a Pare Danko l’any passat a la seva missió a través de l’Argentina. També el Cardenal Bergoglio permeté el vident Ivan donar el seu testimoni a Buenos Aires aquest mes de març. Només uns dies abans d’anar a Roma al Conclave, el Cardenal Jorge Bergoglio donà la seva aprovació a l’Ivan per rebre l’aparició de la Mare de Déu al Luna Park”, informa la germana Emmanuel.

L’Ivan visità posteriorment l’estadi Malvinas on es reuní amb unes 5.500 persones el 4 de març, un nombre lleugerament superior a les que trobà al Luna Park dos dies després.

El Pare Jozo Zovko

El Pare Jozo Zovko, rector de Medjugorje durant el temps de les primeres aparicions, comenta al diari croat Slobodna Dalmacija que ell estigué molt temps amb el llavors Arquebisbe Bergoglio durant la seva visita a l’Argentina a finals dels anys 90.

“Estiguérem molt de temps junts i vam parlar de tot, a Buenos Aires. Ell estava molt interessat. Pregàrem junts i em demanà que el beneís. Vaig topar-me amb un bon home. És una bona elecció per una Església que està millorant i no hi ha millor persona que el Sant Pare Francesc per a reconstruir l’Església. El regal del Sant Pare a l’Església és fruit de la gràcia en aquest temps. Ell desitja parlar dels nostres errors”, diu el Pare Jozo a Slobodna Dalmacija.

“Ell demana pregària i el primer gest que tingué com a Sant Pare fou anar a la Mare de Déu amb un ram de flors. Hi ha un home qui, com Maria a Canà, veu, sent i sap on anar”.

“Necessitem que hom estigui profundament arrelat a la pregària. Ell té un Rosari a les mans i porta un Evangeli, que és la clau que obre totes les portes tancades i el Sant Pare ens està ensenyant el camí”.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org