19/02/2013 – La Mirjana denuncia els llibres sobre Medjugorje

El 90% dels llibres sobre Medjugorje no representen la veritat, diu la vident Mirjana Dragicevic-Soldo, qui urgeix la gent a no comprar llibres sobre l’indret. Lamenta i critica el vast ús de la televisió i assenyala la televisió una excusa comuna de la gent per no pregar.

Els pelegrins de Medjugorje no haurien de comprar llibres sobre les aparicions, ja que la majoria no són lleials a la veritat, diu la vident de Medjugorje Mirjana Dragicevic-Soldo en una entrevista de l’agost del 2012 encara no traduïda a la revista on line italiana Io Acqua e Sapone.

“Us vull dir, com a germans i germanes, que no cal gastar diners comprant tots aquests llibres a les botigues. El 90 per cent no diuen la veritat donat que els seus escriptors vénen deu dies a Medjugorje i després escriuen un llibre”, diu la Mirjana.

“Preneu el Rosari, preneu un llibre de pregària, que és el realment important i el que ens salva, no pas aquests llibres a les botigues”, avisa la Mirjana.

La vident també exhorta la gent a apagar el televisior o com a mínim a assegurar-se que no esdevé un obstacle per a la pregària.

“La televisió sovint va en contra de la vida, dels infants, de l’amor, però podem apagar-la! La televisió és una excusa per no pregar, però quan algú vol pregar, no ho és pas. Si no teniu televisió a casa, trobareu una altra excusa per no pregar”, diu la Mirjana.

“Per a mi, no és un pecat tenir televisor a casa, és un pecat com l’utilitzeu. Com a pares tenim la força de determinar què és bo pels infants i què no n’és. Hem de dir: ara, en aquesta cambra, hi ha pregària”.

A l’entrevista, la Mirjana insisteix que els missatges que la Mare de Déu li dóna a l’aparició del segon dia de cada mes, s’escriuen immediatament, ja que oblida les paraules exactes dels missatges relativament llargs quan ella arriba a casa seva:

“Per a mi estar amb la Mare de Déu és com estar al Cel, però no és fàcil saber que demà també hi seràs però que potser després s’acabarà. Aquesta és la raó per la qual em preparo amb pregària i dejuni, i immediatament després de l’aparició només tinc força per donar el missatge”, diu ella.

“De fet, sempre tinc algú al meu costat amb paper i bolígraf. Els missatges de cada segon dia del mes són força llargs i per tant és important donar-los de forma correcta ja que quan arribo a casa, recordo què ha dit el missatge però no amb les paraules exactes. I és important que jo no interfereixi amb les meves pròpies paraules en el què ha dit la Mare de Déu”.

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org