19/02/2013 – El Sant Pare beneí Medjugorje des de l’aire

El Sant Pare Joan Pau II sortint d’un avió – el seu vehicle escollit quan volia beneir Medjugorje

El Sant Pare Joan Pau II expressà el seu desig d’anar a Medjugorje, però mai ho pogué fer. Ara un sacerdot polonès diu que el Sant Pare fins i tot veia Medjugorje: comentà al sacerdot que quan volava en direcció a l’est, demanava al pilot de volar damunt de Medjugorje per tal de beneir la vila des de l’aire.

Medjugorje mai veié el Sant Pare Joan Pau II però ell sí que veié Medjugorje. Féu falta certa creativitat, però li permeté de veure i beneir la vila en més d’una ocasió, diu al sacerdot polonès Adamus Slawek a un grup de pregària italià el passat 19 d’octubre.

Segons el testimoni del sacerdot, citat al Facebook de Per Maria – Medjugorje e Diakonia, el Sant Pare beneïa Medjugorje des de l’aire cada cop que tenia oportunitat de sobrevolar la vila. El Pare Slawek comentà que el Sant Pare li ho havia dit personalment durant un dinar privat al Vaticà.

“Jo també vaig a Medjugorje, però saps com ho faig? Quan volo cap a l’est, sempre demano que l’avió voli sobre Medjugorje. Hi veig la Mare de Déu, i des de dalt beneeixo Medjugorje”, digué el Sant Pare Joan Pau II segons el Pare Adamus Slawek.

El sacedot diu a més que al temps que tingué lloc aquest dinar, ell encara no havia estat a Medjugorje, i que el Sant Pare l’urgí a anar-hi:

El Pare Adamus Slawek

“Llavors ell diu: “Bé, vés-hi, perquè jo no puc. És cert que com a Sant Pare hi podria anar, però el fet és que l’Església cal que sigui cautelosa. Quan jo era Bisbe i el Pare Pio era viu, el vaig anar a veure malgrat que l’Església no havia parlat encara. Hi vaig anar perquè aleshores era més lliure”, el Pare Adamus Slawek diu, citant el Sant Pare.

“Ara estic en una posició on tothom em mira. Aquesta és la raó per la qual he de ser més cautelós”, afegí Joan Pau II segons el sacerdot polonès.

 

Font: www.medjugorjetoday.tv

Traducció de l’anglès a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org